Купив: Luxor Forte F 60 Intellect BK 1450 m3 LED + включення швидкостей безконтактно, чорне скло, чорний, Замовлення №Дзвінок # 693
Купив: LUXOR Hausgerate GT 60 B Turbo SS BK Slider, Замовлення №59000959315065
Купив: Духовка електрична LUXOR Hausgerate HB 730 SS UNIQUE
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Комбінована варильна поверхня LUXOR Hausgerate Exclusive GI 67 Wh SS, Витяжка телескопічна LUXOR Hausgerate Fantom 2m V 60 WH
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі
Купив: Витяжка вбудована LUXOR Hausgerate Jet F 60 BK 1450 LED Mechanic
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Електрична варильна поверхня LUXOR Hausgerate RH 640 GP
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Хотів купити: Luxor Elite F60 BK CH
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент
Хотів купити: Витяжка похила Sweet Air HC 626 FB BK
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, асортимент, видача товару на складі