Хотів купити: Кабель USB Type-C Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data USB-C to USB-C 240W 3m Black (CAWJ040201)
Купив: Чохол книжка для телефону Google Pixel 6a, Замовлення №166012
Хотів купити: Захисне скло на Самсунг А80
Купив: Чохол, Замовлення №13518
Купив: Батарейка Varta Longlife D LR20 1.5V Alkaline, Blue-Yellow, Замовлення №146863
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Возврат товара
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Гідрогелієва плівка, Замовлення №20450489478612
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Чехол накладка карбон new 1+8t, Замовлення №104825
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Чохол для сяомі редмі нот 7,гнучка захисна плівка, Замовлення №0505002408680
Купив: Броньована гідророгелева плівка, Замовлення №14759
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка