Відгуки про SmartMag

Гусір С.С рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Мультимедійний проектор XGiMi MoGo 2 Pro, Замовлення №59047

Спасибо данному магазину за дельный совет в выборе проектора и за быструю доставку, отдельное спасибо менеджеру Юлии за подпор и советы. Сын в восторге!
Максим рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC (912-V516-092), Замовлення №59049

Беремо уже другу відеокарту в цьому магазині, сервіс і доставка на вищому рівні як і сам товар. Дякуємо, будемо рекомендувати Вас!
Vika09014 рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: 3D-принтер Bambu Lab A1 Mini, Замовлення №58747

Дуже дякую Вам за гарну консультацію і відмінний товар. Я замовленям задоволена і буду замовляти ще.
Микита Кондратюк рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Black (981-000907), Замовлення №59053

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Вподобав ціну, наявність підтвердили, оформив все по телефону за декілька хвилин і наступного дня вже отримав навушники на пошті.
Саша13 рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Замовлення №58744

магазин сподобався ,замовила в нем зарядну станцію ,все добре.Доставка на відмінно ,була здийна на нову пошту.також раджу
ЮліяYukia рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Веб-камера Logitech MX Brio 4K Graphite (960-001559), Замовлення №58752

Руслан, дякую вам за гарну консультацію, мені все підійшло! Обовязково буду купувати у вас ще і ще !
Girlboss30 рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Навігатор на велосипед Garmin Edge Explore (010-02029-10), Навігатор для велосипеда Garmin Edge Explore (010-02029-10), Замовлення №36987

Радует наложка - товар можно осмотреть, пощупать и в случае чего отказаться. Но у меня обошлось - навигатор новый, без повреждений, рабочий.
anna. vorona рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Anker SoundCore Space One Jet Black (A3035G11), Замовлення №36998

Здрастуйте, замовляю в цьому інтернет-магазині вже не вперше, перший свій телефон я купувала у них років п'ять тому, нещодавно замовила і вже отримала навушники, оплачувала поштою при отриманні. Цей інтернет-магазин я рекомендувала друзям і вони там робили замовлення, товар був отриманий все нормально без обману, тепер усім рекомендую!
Алексей Скорп рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8-128GB Awesome Navy (SM-A556BZKA), Замовлення №37015

Найкраща покупку у найкращого продавця на Хотлайн! Дякую!
Nastya23 рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold S. Steel Bezel w. French Gray Case and S. Band (010-02785-02, Замовлення №36185

Купувала смарт-годинник Garmin Venu 3S, привернула увагу ціна, тому обрала цей магазин. Доставка швидка, документи в порядку як і сам годинник. Я задоволена покупкою.