Відгуки про MegaBiT

AleksKey рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Монітор BenQ GL2780 (9H.LJ6LB.QBE), Замовлення №2409-3381-273

Алексей Иванчук не рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Хотів купити: LogicPower LPM-GL 12V - 55 Ah (15266), Акумулятор для ДБЖ LogicPower LPM-GL 12V - 55 Ah (15266)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

По ссилці не аккумулятор, а клавіатура. Крім того ціна явно занижена, щоб кликали.
Представник магазину «MegaBiT»
Олексій добрий день просимо вибачення. у виробу збігся артикул та виробник, тому сайт розпізнав як акумулятор. Вже прибрали це. Нам дуже невигідні такі збіги, бо за кожен клік ми платимо гроші.
19 вересня 2024 р. Відповісти
Андрей Терещенко рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: Процесор AMD Athlon 3000G (YD3000C6M2OFH), Замовлення №2409-3326-245

Швидко, культурно та без проблем
Представник магазину «MegaBiT»
Андрій, Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми стараємось)
8 вересня 2024 р. Відповісти
Barmaley 15 рекомендує цей магазин
8 березня 2024 р.

Купив: Корпус Asus ProArt PA602 Tempered Glass без БП, Замовлення №125744

Сработали четко и быстро раньше всех
Представник магазину «MegaBiT»
Доброго дня Barmaley)! Дуже вдячні за відгук. Завжди раді допомогти! Звертайтесь)
12 березня 2024 р. Відповісти
Юра Цуркан рекомендує цей магазин
16 січня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач PATRIOT P220 512 GB (P220S512G25), Замовлення №124642

Накопичувач дуже сподобався,працює добре, працівники порадили саме цей і я їм вдячний.Обслуговування швидке , професійне.Дуже задоволений магазином.
Представник магазину «MegaBiT»
Доброго дня Юрій! Дуже вдячні за відгук. Звертайтесь) Завжди раді допомогти!
17 січня 2024 р. Відповісти
Olegodessa рекомендує цей магазин
10 січня 2024 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer C64, Замовлення №124410

Магазин сподобався гарним сepвiсом,роутер менi хлопцi порадили,i я вдячний бо вiн працюе без зауважень
Представник магазину «MegaBiT»
Доброго дня Олег. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді допомогти!
11 січня 2024 р. Відповісти
Olegodessa відповів на коментар MegaBiT
Буду рекомендувати вас друзям
11 січня 2024 р. Відповісти
alexandroid рекомендує цей магазин
21 грудня 2023 р.

Купив: Ноутбук Acer Aspire 3 A315-35-P557 Pure Silver (NX.A6LEU.02A), Замовлення №124585

Рекомендую магазин, професійні менеджери, швидка доставка, підтримка. Купляю вже не вперше, кожен раз всім задоволені.
Представник магазину «MegaBiT»
Доброго дня.. дуже дякуемо за відгук.. Звертайтесь, завжди раді допомогти)
22 грудня 2023 р. Відповісти
Єлизавета Рєзнік рекомендує цей магазин
20 грудня 2023 р.

Купив: Комп\'ютер, Замовлення №124449

Дуже дякую магазину MegaBit за зібраний комп'ютер. Всі характеристики відповідають дійсності, дуже добре працює. Сервіс на вищому рівні. Буду звертатись ще у разі необхідності.
Представник магазину «MegaBiT»
Єлизавета доброго дня! Дуже дякую за відгук, для нас найголовніше щоб наші клієнти залишалися задоволені нашою технікою та нашою роботою. Завжди звертайтеся, з Повагою MegaBiT.
20 грудня 2023 р. Відповісти
Евгений Политовский рекомендує цей магазин
19 грудня 2023 р.

Купив: Процессор Intel Pentium Gold G6405 4.1GHz/4MB s1200, Замовлення №122446

Сдал ЦП, купленный в данном магазине, на диагностику и гарантию, вернули ЦП с дефектами, но я в итоге выяснил что испортили проц на предыдущем сервисе куда я сдавал системник на диагностику, похоже что брак именно в процессоре, но меня лишил гарантии Express Service, и плюс они неверно указали причину поломки - материнка, так как с материнкой все ок. Поэтому к мегабиту нет претензии по поводу испорченного ЦП, но похоже что всё-таки брак был именно в ЦП, спасибо что решили разобраться в этом!
Представник магазину «MegaBiT»
Євгене добрий день! Ми дуже раді, що допомогли з'ясувати ситуацію і справедливість перемогла! Завжди звертайтесь, Мегабіт допоможе якщо що) З наступаючим Вас. Миру та Добра!
27 грудня 2023 р. Відповісти
Alex рекомендує цей магазин
21 листопада 2022 р.

Купив: LogicPower LPM 12 - 20 AH

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Все супер, товар був в наявності, ціна актуальна. Швидко зв'язалися та швидко відправили. Дякую магазину за чудовий сервіс.