Купив: Huion KAMVAS Pro 24 (4K), Замовлення №23000
Купив: Змінна панель для графічного планшету Huion H1161, Графічний планшет Huion H1161, Замовлення №22537
Купив: рукавичка Huion Перчатка Cura CR-01, Замовлення №22963
Купив: HUION KAMVAS PRO 16 (4K) SERIES, Замовлення №22640
Купив: Huion INSPIROY RTP-700, Замовлення №22466
Купив: Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 2.5K (GT1302), Замовлення №22419
Купив: huion wh1409 v2
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Графічний планшет Huion Inspiroy Dial Q620M + перчатка, Замовлення №12614
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Купив: Графічний планшет Huion H640P, Замовлення №11572
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка
Купив: Huion HS610, Замовлення №8123
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару