Купив: Робоча станція PowerUp Desktop #132 Ryzen 9 5950x/64 GB/HDD 1 TB/SSD 512GB/GeForce RTX 3060 12GB, Замовлення №Замовлення №5890
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: Msi mag 256, Замовлення №5797
Купив: Блок живлення BLUETTI T500 500W AC ADAPTER , Замовлення №5606
Купив: Робоча станція PowerUp #280 Xeon E5 2699 v4/64 GB/SSD 1TB/GeForce RTX 4060Ti 16GB, Замовлення №5640
Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Easun iSolar-SMG-II-4KW-24V WiFi, Замовлення №5616
Купив: акумуляторна батарея TTWEN 12V, Замовлення №5650
Купив: Игровой компьютер GamePC TOP #210 Core i5 13400F/32 GB/SSD 1TB/GeForce RTX 4060Ti 8GB, Замовлення №#5638
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Робоча станція PowerUp Desktop #316 Core i7 14700K/32 GB/SSD 1TB/GeForce RTX 4060Ti 16GB, Замовлення №5673
Купив: Двопроцесорна робоча станція PowerUp #315 Xeon E5 2673 v4 x2/64 GB/SSD 1TB/GeForce RTX 3050 8GB, Замовлення №5451
Хотів купити: Зарядна станція BLUETTI AC70P, Зарядна станція BLUETTI AC70P
Не сподобалося: відповідність умов оплати