Відгуки про Air Climate pro

sph2t4cgjm рекомендує цей магазин
9 листопада 2024 р.

Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ FelicityESS LiFePO4 51.2V 100Ah BMS (LUX-E-48100LG03), Замовлення №Не пам?ятаю номер

Дуже рекомендую магазин! Швидко оформили замовлення. Ціни відповідають заявленим на Hotline. Дякую за якісну роботу!
Руслана Чернойван рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S18FTXQ2-NG, Замовлення №535346

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Швидко зв'язались після замовлення. Дякую Олександру,який допоміг з вибором, запропонував альтернативу, швидко організував самовивіз та допоміг з комплектуючим для установки.приємним бонусом стала значна знижка на товар.Рекомендую даний інтернет магазин.
Валентина Мнишенко рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №587965

Рекомендую цей магазин. Ціни відповідають заявленим. Швидко зв’язались і виконали замовлення. Фахова консультація
_ рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Кондиціонер Bosch Climate CL3000i RAC 5,3, Замовлення №1

Задоволена покупкою. Все доставили в обумовлені строки, здійснили установку, все працює на відмінно. Рекомендую даний магазин
Bezl рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: Акумуляторна батарея LUX-E-48100LG04 Felicity (LiFePO4 51,2V 100Ah 5kWh), Замовлення №20241024

Дуже швидко знайшли і доставили акумулятор. Продавця рекомендую.
Anastasiia L рекомендує цей магазин
14 серпня 2024 р.

Купив: EcoFlow RIVER 2 Max, Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №50

Терміново потрібна була зарядна станція і продавець зробив усе можливе, щоб якнайшвидше відправити товар. Відповили на всі запитання і тримали у курсі подій!(мені було важливо, бо сплатила одразу). Тут не зазначено, але є офіційна гарнтія від виробника. Дуже задоволена сервісом магазину!
ALR рекомендує цей магазин
2 серпня 2024 р.

Купив: Портативная электростанция Jackery Explorer 300 PLUS, Замовлення №8149

Послуги з придбання товару на високому рівні. Продавець відповідально ставиться, як до якості товару, так і по відношенню до покупців.
Инна Инна рекомендує цей магазин
27 липня 2024 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Max 2000 (DELTA2000-EU), Замовлення №1234

Замовила зарядну станцію на сайті, зі мною одразу зв'язався менеджер Олександр. Станцію доставили в строки які були обговорені. Виникали деякі питання, але Олександр вирішив все дуже швидко. Рекомендую даний магазин
Александр Вах рекомендує цей магазин
26 липня 2024 р.

Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA Max Extra Battery (DELTA2000EB-US), Замовлення №8170

Всё отлично заказал оплатил по предоставленным реквизитам, в телефонном режиме согласовали время доставки. Всё супер, рекомендую.
Nataliya1977 рекомендує цей магазин
24 липня 2024 р.

Купив: ecoflow delta max extra battery 2016wh, Замовлення №#7764

Очень внимательный и ответственный продавец