Купив: Зовнішня батарея для ДБЖ FelicityESS LiFePO4 51.2V 100Ah BMS (LUX-E-48100LG03), Замовлення №Не пам?ятаю номер
Купив: спліт-система Cooper&Hunter VERITAS (GEN VI) CH-S18FTXQ2-NG, Замовлення №535346
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №587965
Купив: Кондиціонер Bosch Climate CL3000i RAC 5,3, Замовлення №1
Купив: Акумуляторна батарея LUX-E-48100LG04 Felicity (LiFePO4 51,2V 100Ah 5kWh), Замовлення №20241024
Купив: EcoFlow RIVER 2 Max, Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max, Замовлення №50
Купив: Портативная электростанция Jackery Explorer 300 PLUS, Замовлення №8149
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Max 2000 (DELTA2000-EU), Замовлення №1234
Купив: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA Max Extra Battery (DELTA2000EB-US), Замовлення №8170
Купив: ecoflow delta max extra battery 2016wh, Замовлення №#7764