Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Silver (SM-L705FZTA), Замовлення №20092024
Купив: Samsung Galaxy A15 4/128GB, Смартфон Samsung Galaxy A15 4/128GB Black (SM-A155FZKD), Замовлення №17092024
Купив: Samsung Watch 6 Classic 47mm Silver (SM-R960NZSASEK), Замовлення №37579
Купив: Датчик (сповіщувач) відкриття вікон / дверей Ajax DoorProtect black (6733), Замовлення №1234
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару
Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab A9 8/128GB LTE Graphite (SM-X115NZAE), Замовлення №36550
Хотів купити: Вертикальний миючий пилосос Karcher FC 5 Premium (1.055-460.0)
Купив: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK), Замовлення №Код товару 2580
Купив: Детектор руху Ajax MotionProtect black (5314), Замовлення №ТТН 20450812716294
Купив: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4/64Gb LTE Blue UA, Замовлення №59001051841707
Купив: Смартфон Apple iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green (MNDU3), Замовлення №30031