Хотів купити: Подушка Naturehike Memory Foam Square Pillow NH22ZT002, Замовлення №№4580
Купив: Компас магнітний рідинний Suunto Clipper L/B NH, Замовлення №4560
Купив: Розкладачка Pinguin BED 210x80х49 Khaki (PNG 634.Green), Замовлення №4431
Хотів купити: Комплект меблів для пікніка Ranger ST 401 (RA 1106)
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Термос Thermos Style 1200, Замовлення №170060/170027
Хотів купити: Мультитул Roxon M3 Grey

Хотів купити: Плита газова одноконфорна Fire-Maple Lac Butane Gas Stove, grey, Плита газова одноконфорна Fire-Maple Lac Butane Gas Stove, pine

Купив: Fire-Maple FMS-X1
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Arena Cobra Ultra Swipe clear shark gray, Замовлення №1453
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Fire-Maple Aluminium Bowl (FMP-305)
Не сподобалося: оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка