Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 72

за 6 міс 1
за 12 міс 8
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (72)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Кондратюк Артем рекомендує цей магазин
26 жовтня 2022

Купив: Asus ZenBook 13 UX325EA

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Спасибо за шикарную цену и наличие, впервые заказывал у ребят и остался доволен, ноутбук абсолютно без каких либо замечаний, все как я хотел, спасибо
MAKS367 рекомендує цей магазин
5 жовтня 2022

Купив: asus expertbook p2451fa

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Я долго выбирал в каком магазине купить ноутбук, но все таки решил обратиться именно в магазин ноутбуков. По телефону все подробно объяснили, объяснили что к чему. После чего я уже сам выбрал себе ноутбук и заказал его у вас. Мне его отправили на следующий день. Рад, что обратился в этот магазин
Егоров Егор не рекомендує цей магазин
1 жовтня 2022

Хотів купити: MSI GF65 Thin 9SD (GF659SD-275US)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

купа пропозицій від магазину по хотлайну, але нічого немає в наявності, розвели смітник своїми пропозиціями, а коли переходиш за посиланням то по кожній позиції "нет в наличии"
Jensun HRDNK не рекомендує цей магазин
12 серпня 2022

Хотів купити: 2E Gaming Mouse HyperDrive Pro

Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни

Ціни на товар не відповідають реальній вартості. Оновлюють після того як підтверджують замовлення, начебто помилка. Наче дрібниця, але покупцю неприємно
Edward Brave рекомендує цей магазин
23 липня 2022

Купив: ASUS ROG Zephyrus M16 GU603HM (GU603HM-211.ZM16), Замовлення №20086

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Замовив ноутбук з накладним платежем з доставкою через Нову Пошту. Користуюся уже 4 місяці. Спілкування з представником магазину було доброзичливе. Спокійно доукомплектували ноутбук для моїх потреб і оперативно надіслали. Отримав товар в оригінальній упаковці та чудовому стані. Особливо хочу відмітити, що все це було на другий місяць з початку війни, що особливо приємно. Решта магазинів вимагали передоплату або відмовляли у послугах. В цілому задоволений. Магазин рекомендую!
Відповідь представника «Noteboochek»
Ми дякуємо Вам за замовлення та бажаємо гарних подальших покупок у нашому магазині. Дякую за ваш відгук.
alexanders не рекомендує цей магазин
5 липня 2022

Хотів купити: Ультрабук Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 Black (20UN005LRT)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

Товар на hotline "є", в магазині немає.
2364275 не рекомендує цей магазин
25 травня 2022

Хотів купити: ASUS ZenBook 14 UX434FL (UX434FL-A5298T)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Бред какой-то а не магазин, разместили в hotline позицию с ноутбуком а после оформления оказалось что его нет, а теперь и цену поменяли я заказал за 34к а через пару минут 38к. Предлагают приобрести другие модели что хуже и дороже, а тот что я хочу не продают.
Дмитрий Семейный не рекомендує цей магазин
19 травня 2022

Хотів купити: HP Pavilion 15-eg0040ua Natural Silver (437L0EA)

Сподобалося: оформлення замовлення

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Номер замовлення не надається, зворотнього звязку доки я не зателефонував небуло. Товару в наявності немає, та неможливо замовити
Егоров Максим рекомендує цей магазин
21 лютого 2022

Купив: Ноутбук Lenovo ThinkPad P73 (20QRS00800)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Покупкою у цьому магазині залишився задоволений. Оператор передзвонив за п'ять хвилин, підтвердили замовлення, того ж дня відправили і наступного ранку нова пошта вже доставила. Доставка дуже швидка, запечатаний був чудово. Рекомендую!
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Иванов Данил рекомендує цей магазин
15 лютого 2022

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 TUF506II (TUF506II-IH73)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 TUF506II шел по вкусной цене, давно планировал его приобрести. Быстро доставили. Молодцы, удачных продаж.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.