Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 72

за 6 міс 1
за 12 міс 8
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (72)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Чумаченко Анна рекомендує цей магазин
14 лютого 2022

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming FX505DV (FX505DV-WB74)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Выбрали игровой компьютер в магазине, цена ниже чем в других магазинах. Сервис и общение на высоте. Рекомендую.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Вареник Яна рекомендує цей магазин
10 лютого 2022

Купив: ASUS ROG Strix G17 G712LU (G712LU-MS71-CA)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Купили с мужем в магазине Noteboochek ноутбук. Спасибо консультанту за помощь в выборе, учел все необходимые для нас характеристики и порекомендовал ASUS ROG Strix G17 G712LU. Доставили в тот же день. Благодарим за скорость выполнения заказа и отличный сервис.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Яровой И.П. рекомендує цей магазин
8 лютого 2022

Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix G17 G712LU (G712LU-MS71-CA)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Прекрасный ассортимент и адекватные цены. Порадовала хорошая консультация перед покупкой. Доставка без опозданий, доставили на следующий день после заказа. Все соответствует описанию. Чек и гарантия присутствуют. Покупка оправдала все ожидания.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
ТушевЯрослав рекомендує цей магазин
2 лютого 2022

Купив: ASUS ROG Strix SCAR 17 G732LV

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Отличный сервис - вежливое общение, все оперативно, товар отправили, как обещали, отлично упакован, все пломбы на месте, гарантийный талон с чеком прилагается. Покупкой доволен! Спасибо!
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Наталья Иващук рекомендує цей магазин
25 січня 2022

Купив: Ноутбук ASUS ZenBook UX431FA (UX431FA-AM106R)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Замовлення прийшло вчасно та не виникло ніяких проблем. Спілкувалася з менеджером, дуже приємний хлопець, на відміну від працівників в інших магазинах добре пояснив різницю між іншими моделями та переваги замовленого ноутбука. Доставили вчасно, вибором задоволена.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Хара Артур рекомендує цей магазин
18 січня 2022

Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix G GL531GU (GL531GU-WB53)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Решил поменять свой старый ноут для игр на ASUS ROG Strix G GL531GU. Очень понравился его стильный дизайн и нормальные характеристики. Проконсультировался с ребятами из магазина и решил купить. Спасибо за быструю доставку, очень понравилось покупать у вас.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Шавкута Ян рекомендує цей магазин
7 грудня 2021

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 (82H800KAUS)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Купил ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ITL6. Очень доволен покупкой, комп мощный,тонкий и легкий , практически бесшумный. Работает очень живо)). Цена в магазине ниже чем в других, рекомендую!
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Ерохина В.И. рекомендує цей магазин
26 листопада 2021

Купив: Ноутбук IdeaPad 3 15IIL05 (81WR000BUS)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Відмінний інтернет магазин, дуже професійний персонал, який проконсультував, змалював чіткі дати доставки та дотримався слова.., за що йому окремий респект). Ноут відмінний, ціна якість на висоті, екран просто гармата)))). Всім задоволена, дякую)).
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.
Tigras не рекомендує цей магазин
26 жовтня 2021

Хотів купити: ASUS ZenBook Flip 14

Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність

На сайті світиться все В наявності, а насправді вибраних 4 моделі не було в наявності Сайт просто замануха і все!
Илья Макарчук рекомендує цей магазин
26 жовтня 2021

Хотів купити: Ноутбук Legion 5 17ACH6H (82JY0054PB)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Не сподобалося: не вказані

Хотел под заказ взять ноутбук. Но к сожалению, все ноуты этой линейки в большом дефиците сейчас и чтобы я не ждал в пустую, менеджер подобрал около 10-ка вариантов (в течении нескольких дней подбирал, ибо решения я принимаю долго) других ноутов у них под мои нужды. Были крайне хорошие варианты, но пришлось отказаться из-за ограниченности бюджета. Хочу сказать спасибо менеджеру, который выискивал для меня аппараты и тратил на меня своё время, хоть и по итогу зря.
Відповідь представника «Noteboochek»
Мы благодарим Вас за заказ и желаем хороших дальнейших покупок в нашем магазине. Спасибо за Ваш отзыв.