Купив: Відеокамера Sony PXW-Z150, Замовлення №523
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару
Купив: Аккумулятор Panasonic
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Відеокамера Sony HXR-MC1500P, Замовлення №236
Сподобалося: відповідність ціни
Купив: Lanparte D-Tap - DC Power Cable Blackmagic Camera DC-55-25
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Екшн-камера GoPro HERO4 Session Standard (CHDHS-101)
Купив: PANASONIC AG-AC8EJ
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: CMOS Nikon D7000 kit (18-105mm VR)
Купив: Canon EOS 70D, Замовлення №H754906
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару
Купив: GoPro HERO
Купив: Canon EOS 5D Mark III Body
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка