Відгуки про TEPLORRY

Stanislaw Kuzmuk рекомендує цей магазин
10 червня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Atlantic Vertigo Steatite Essential 80 MP 065 2F-220E-S (1500W) (841307), Замовлення №2701

Магазин чудовий, все швидко та якісно презентували, що цікавило. Ніколи проблем з товаром не було, дякую за ваш сервіс
Игорь рекомендує цей магазин
8 березня 2025 р.

Купив: Котел електричний Kospel EKCO.R2 6, Замовлення №2655

Дуже задоволений обслуговуванням! Все було виконано професійно та без затримок
Dominika Lapajova рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Котел електричний Kospel EKCO.R2 6, Замовлення №2634

Обслуговування на найвищому рівні! Продавці завжди готові допомогти, роз’яснити всі нюанси, що дуже важливо при виборі техніки.
Сергей рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: Котел газовий стандартний ATTACK 25 EKO, Замовлення №2629

Магазин виправдав усі очікування! Менеджери допомогли з вибором, швидке відправлення – все на висоті.
Остап Деркач рекомендує цей магазин
24 грудня 2024 р.

Купив: Котел електричний Tenko Эконом 3 220, Замовлення №2619

Дякую за терпіння та професіоналізм! Обрав котел для дому, а консультант врахував усі мої побажання. Дуже задоволений сервісом
Олег Самардак рекомендує цей магазин
20 грудня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Willer EV30DR grand, Замовлення №2611

Швидкість та відповідальність – ось що головне у цьому магазині. Навіть якщо товару немає, завжди знайдуть спосіб допомогти.
Anna Solovei рекомендує цей магазин
18 грудня 2024 р.

Купив: Котел газовий стандартний ATON Atmo 25Е, Замовлення №2594

Сервіс і обслуговування прекрасне! Залишилась дуже задоволена! Рекомендую!!))
Valeriia Peterik рекомендує цей магазин
10 грудня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Ariston DUNE RS 10U PL EU (3100845), Замовлення №2571

Дякуємо за якісний товар,та за ввічливість співробітника .
Іван рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: Котел електричний Neon Duos 12 кВт 380 В (двухконтурный, семистор), Замовлення №2567

Чудовий сервіс! Широкий вибір товарів на будь-який смак. Продавці працюють оперативно, а постійні акції додають приємних вражень від покупок.
Olha Dovbishchuk рекомендує цей магазин
3 грудня 2024 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea D50-20ED2(D), Замовлення №2560

Круто, що можна вибрати все прямо на сайті, від товару до способу оплати.