Купив: Часы Garmin vivoactive 4, Замовлення №56644
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Смарт-годинник Garmin vivoactive 4 Shadow Gray/Silver (010-02174-03/010-02174-01)

Купив: Весы Garmin Index S2 Smart Scale
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Не сподобалося: оформлення замовлення, асортимент
Купив: Часы Garmin Fenix 6, Замовлення №126
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Смарт-годинник Garmin Instinct Solar Graphite (010-02293-00), Замовлення №CEN0001198
Купив: Часы Garmin Instinct Solar Tactical
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Спортивныне часы Garmin Lily
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Часы Garmin Instinct
Купив: Смарт часы Garmin Venu Sq Music
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, відвантаження товару

Купив: Смарт часы Garmin Venu Sq Music