Хотів купити: Сухий корм Brit Care Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb 12 кг (172216)
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Туалети, пелюшки Moderna Закрытый туалет Flip Cat для кошек, угловой, серый, 56 х 45 х 39 см (C250330), Замовлення №33499
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, повернення товару, фіскальний чек
Хотів купити: Сухий корм Мяу! для кошенят 0,3 кг
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Хотів купити: Котячий наповнювач Cat's Best Original 17.2 кг (40 л) JRS321309
Купив: Сухий корм для кішок Hill's Prescription Diet Feline l/d Liver Care 1,5 кг (607651), Замовлення №25769
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Леопольд Асорті з куркою та індичкою в желе, Замовлення №26137
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Animall Vetline Kitten Milk Pro сухе молоко для кошенят, Замовлення №24500
Купив: Royal Canin Maine Coon Adult косерва для дорослих котів породи Мейн-Кун, Замовлення №24245
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: BonaCibo Adult Cat Lamb and Rice 5 кг (BC405666, сухий корм BonaCibo Adult Cat Lamb and Rice 5 кг (BC405666), Замовлення №23764
Купив: сухий корм Exclusion Cat Adult Beef 1,5 кг, Замовлення №22576
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, фіскальний чек