Відгуки про 1UA.IN

Кусочек Человека рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: МЗП Motorola TurboPower 68W USB-C to USB-C cable (MC-682N) (PG38C06281) black UA, Замовлення №403899600

куплялось як подарунок, користувачу все сподобалось
Оля Беда рекомендує цей магазин
18 травня 2026 р.

Купив: Портативна колонка JBL Clip 5 Purple (JBLCLIP5PUR), Замовлення №402551440

Все чудово! ціна, якість, обслуговування! рекомендую всім!
Ищук Юльчик рекомендує цей магазин
12 травня 2026 р.

Купив: Infinix Smart 10 Plus 4/128GB Ruby Red, Замовлення №401959424

В магазині 1UA.IN купила телефон дитині все як завжди швидко, якісно і дешево .Купую вже багато разів в цьому магазині моему телефону більше двох років і він працює досі.
Наталія Шклярук рекомендує цей магазин
6 травня 2026 р.

Купив: Смартфон realme 15T 12/256GB Suit Titanium, Замовлення №399165591

1UA.IN - чудовий інтернет-магазин! Дуже привітна менеджер зателефонувала в день замовлення, уточнила деталі, запропонувала додаткові послуги та дуже швидко відбулась відправка. Ціна була найнижча на момент покупки. З телефоном все гаразд, надійне пакування, справно працює. Залишились лише позитивні враження після покупки! Всім рекомендую 1UA.IN!
Величко Людмила Олександрівна рекомендує цей магазин
30 квітня 2026 р.

Купив: Смартфон Realme C71 8/256Gb White Swan NFC UA UCRF, Замовлення №398157880

Ціна нижча ніж у других магазинах, відправили в день оформлення заказу, запропонували додаткові послуги
30 квітня 2026 р. Відповісти
Тетяна рекомендує цей магазин
30 квітня 2026 р.

Купив: Смартфон ZTE Blade A36 4/64GB Black, Замовлення №400651497

Рекомендую цей магазин!Відмінне обслуговування!
30 квітня 2026 р. Відповісти
inetoff рекомендує цей магазин
20 квітня 2026 р.

Купив: Realme C75 8/256Gb, Замовлення №399393842

Євгеній Бовтрук рекомендує цей магазин
15 квітня 2026 р.

Купив: Смартфон Motorola Edge 50 Fusion 8/128Gb Forest Green (PB3T0087RS) (No Adapter) UA UCRF, Замовлення №393847783

Дуже задоволений купівлею в даному магазині. Швидкий зворотній зв'язок, швидка відправка і найнижча ціна. Всім рекомендую до співпраці
Софія Соловіщук рекомендує цей магазин
13 квітня 2026 р.

Купив: Смартфон Infinix GT 30 Pro 12/256GB Blade White, Замовлення №397741762

Швидке опрацювання замовлення. Телефон отримали на наступний день, не дивлячись, що це були вихідні. Посилка надійно запакована, телефоном задоволені
Владка Аладка рекомендує цей магазин
9 квітня 2026 р.