Відгуки про 1UA.IN

Vira Dubiv рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Смартфон Motorola Edge 50 Fusion 8/256GB Marshmallow Blue (PB3T0061), Замовлення №351786401

Купили телефон Motorola edge 50 fusion. Дитина задоволена,телефон виконує свої функції,все сподобалось. Рекомендую!
Валентина Бабич рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Смартфон Infinix Note 50 8/256GB Titanium Grey (4894947066382), Замовлення №351795310

romve rom рекомендує цей магазин
13 липня 2025 р.

Купив: Телефон захищений DOOGEE S118, Смартфон DOOGEE S118 8/512GB Silver (6923740207031), Замовлення №rcKibncUp141414 від 04.07

Як не дивно, але ціна була нижчою за Алі-експрес, при оперативній доставці НП!
На фото - експерименти з камерою нічного бачення!)
13 липня 2025 р. Відповісти
nasha ozhyna рекомендує цей магазин
12 липня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Infinix Hot 50 Pro 8/256GB Dreamy Purple, Замовлення №351203729

Ціна найдешевша в інтернеті на дану модель. Замовлення прибуло наступного дня, хоч і в вихідний день. Все супер. Рекомендую.
Виктория Назаревич рекомендує цей магазин
10 липня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Motorola G15 (XT2521-3) 8/512Gb Gravity Grey (PB6E0064) UA UCRF, Замовлення №20451198118422

Однозначно рекомендую цей магазин. Задоволени покупкою та доставкою. Сервіс на висоті.
Сергей Сидаш рекомендує цей магазин
9 липня 2025 р. На модерації

Купив: Мобільний телефон Samsung galaxy s24 ultra , Замовлення №350648525

Гарний магазин, найкраща в Україні ціна, швидке обслуговування, приємні співробітники. Дякую, телефон дружині дуже сподобався!
Vadimago рекомендує цей магазин
9 липня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Motorola Moto G15 8/512GB Iguana Green (PB6E0065UA), Смартфон Motorola Moto G15 Power 8/512GB Sunrise Orange (PB6E0066UA), Замовлення № 350476938

Гарний магазин. Вдячний за співпрацю, рекомендую!
Yuriy Rudakevych рекомендує цей магазин
8 липня 2025 р.

Купив: Смартфон Motorola Moto G15 Power 8/256GB Gravity Grey (PB6G0006UA), Замовлення №350196071

Однозначно рекомендую. Чудовий магазин, якість, швидка доставка. 0673606456
Влад К рекомендує цей магазин
8 липня 2025 р.

Купив: Nokia 1891, Замовлення №350769111

Антуана Бєк рекомендує цей магазин
4 липня 2025 р.

Купив: Смартфон realme C75 8/256GB Storm Black, Замовлення №TPOLSghRN555

Хочу подякувати робітникам магазину 1 ua за дуже приємну розмову, коли я купувала своему онуку смартфон. Дуже ввічливо і привітно вони спілкувалися і залишили найприємніші враження про себе! Вже рекомендую цей магазин усім своїм знайомим! Дуже дякую!