Відгуки про mbuy24.com

Виктория Аргат рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Смартфон Realme C67 4G 8/256GB Black (RMX3890) NFC, Замовлення №.

Максим Андрющенко рекомендує цей магазин
16 листопада 2024 р. На модерації

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser GSP 601, Замовлення №224201011

ИГОРЬ ИГОРЬ рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: пістолет-розпилювач Bradas Пистолет для полива металлический, 8 функци (ECO-2038), Замовлення №224738022

Все понравилось
Віктор Яковлєв рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: инвертор Victron Energy MultiPlus 12/800/35-16 , Замовлення №Заказ 224890014

Рекомендую. Товар був в наявності ! Відправлено зразу, після оплати. Працюють професійно, з натхненням.
yulya zalevska рекомендує цей магазин

Купив: Дитячий самокат, Замовлення №224432012

Рекомендую! Ціна, якість, обслуговування - все на вищому рівні.
Дима Аносов рекомендує цей магазин
12 листопада 2024 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Hoco Q14 5000mAh 20W MagSafe Blue, Замовлення №224920019

Нормальний досвід покупки в магазині. Жодних зауважень. Вічливо нагадали про покупку та нагадали про можливість залишити відгук. Є система кешбеків. Не знав про це доки на пошту не зайшов. Чи купуватиму знову? Звісно, при конкурентних цінах, саме за цим ми приходимо на хотлайн!)
Максим Ведмидский не рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Навушники TWS Anker SoundCore Liberty Air 2 White A3910G21, Замовлення №224126006

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовив навушники, прийшли зламані. По гарантії не ремонтують. На діалог не ідуть. Ніколи в них нічого не замовляйте.
Виктор Быкадоров не рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Хотів купити: Трюковий самокат Hipe H4 RAW/Mint (250851)

В магазині немає жодної продукції цієї лінійки. Навіщо вводити людей в оману.
Олег Николенко рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Захисне скло для планшета BeCover Захисне скло 10D для Xiaomi Redmi Pad SE 11" Black (710590), Замовлення №224479034

Не перший раз замовляю в цьому магазині. Все добре. Сервіс на висоті.
bfxcjy8qvj рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: Флешка Kingston 512 GB DataTraveler SE9 Gen 3 Gold (DTSE9G3/512GB), Замовлення №224739033