Відгуки про LevelShop

Василь Хамуляк рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Клавішна стійка Athletic KB-6, Синтезатор Yamaha EZ-300, Замовлення №318065192

Ціна відповідала заявленій, найнижча серед усіх магазинів на момент покупки =) Сконтактувався із менеджером, обговорили усі нюанси і деталі =) Коли товар трішки запізнювався, менеджер також мене повідомив завчасно =) Дякую за гарне обслуговування та низькі ціни =)
Rita Sokol рекомендує цей магазин
15 жовтня 2024 р.

Купив: Harley Benton ST - 20HSS SBK Standard Series, Замовлення №310908907

Всім привіт. Найкраща гітара для початківців. Приїхала швидко і без дифектів, дякую за оперативність.
Ivan KatarLim рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Цифрове піаніно Yamaha P-45, Замовлення №310321980

Все чудово, працює добре, все як на фото і як в описі все відповідає, дякую продавцю за мобільну доставку. Я задоволений.
Sveta Krotom рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: USB аудіоінтерфейс Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen, Замовлення №310459923

Доброго дня, замовлення отримала вчасно, товар приїхав без пошкоджень був добре упакований. Ціна якість все відповідає. Проста у використанні і чудова для домашньої студії звукозапису. Рекомендую.
Takeshi Kurosawa рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Купив: Цифрове піаніно Yamaha Reface CP, Замовлення №307251561

Замовив синтезатор по передоплаті, спочатку хвилювався чи все буде добре. Але все пройшло відмінно, товар прибув раніше, ніж я очікував. Продавець Сергій ввічливий, був на зв'язку, спитав про бажані терміни доставки і тримав мене в курсі, писав повідомлення. Товар прийшов новий, в фірмовий упаковці, повністю справний. Було приємно мати справу, рекомендую!
Віта Сергіївна рекомендує цей магазин
17 липня 2024 р.

Купив: Цифрове піаніно KAWAI KDP120W, Замовлення №294668432

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Купувала піаніно на цьому сайті і залишилася дуже задоволеною! Піаніно чудове, працює відмінно, і вся родина у захваті. Продавець був дуже ввічливим та допоміг з усіма питаннями. Хоча він трохи переніс дату доставки (спочатку планували на суботу, а доставили у вівторок), це не спричинило жодних незручностей, адже продавець завчасно попередив про зміну планів. Загалом, я дуже задоволена покупкою і сервісом. Рекомендую цього продавця всім!
Dmitriy_1995 рекомендує цей магазин
4 липня 2024 р.

Купив: Проєктор Optoma HD146X (E1P0A3PBE1Z2) Детальніше: https://levelshop.in.ua/ua/p1777450387-proektor-op, Замовлення №88893

Купив для перегляду Євро2024. Перед відправкою зателефонували, уточнили всі технічні нюанси. Як завжди якість товару відмінна, рекомендую!
Арина Соловьева рекомендує цей магазин
4 березня 2023 р.

Купив: u-phoria, Замовлення №86843

Отлично выполненый заказ, хорошая упаковка, адекватные цены . Рекомендую
Markin12 рекомендує цей магазин
1 березня 2023 р.

Купив: Мікрофон NT 1, Замовлення №86865

Чудовий мікрофон, швидко замовили і швидко отримали. Спасибі величезне!
Alexwer рекомендує цей магазин
21 січня 2023 р.

Купив: Студійні монітори Presonus Eris E 4.5, Замовлення №5365

Дуже задоволені покупкою студійних моніторів, будемо користуватися цим інтернет магазином і надалі...Всім рекомендуємо))))