Відгуки про Neolex.com.ua

Maria 90 рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Кавомашина автоматична Siemens CT636LES6, Замовлення №302480

Отримала кавомашину вчасно. Все чудово працює. Покупкою задоволена .
Всеволод 1987 рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: Духовка електрична Siemens HB634GBS1, Замовлення №302224

Звернувся в цей магазин з приводу придбання духовки. Менеджер запропонував декілька варіантів по моїм побажанням, обраним варіантом я залишився задоволений. Покупка пройшла успішно.
Ivan Ddd рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Whirlpool WL B2977 NE, Замовлення №302211

По замовленню передзвонили швидко і відправили на наступний день. Магазином і варильною поверхнею задоволений!
Лидия Стельмах рекомендує цей магазин
23 вересня 2024 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою Samsung RB38T603FSA, Замовлення №302168

Придбала холодильник. Все добре, все сподобалось!
ТетянаВо рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Siemens ED651FSB5E, Замовлення №302129

Обрала цей магазин завдяки гарним відгукам і покупкою задоволена! Оформили моє замовлення швидко і привезли в умовлені терміни.
Nazar1987 рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Телевізор Sony XR-85X90K, Замовлення №301986

Dmargo рекомендує цей магазин
8 вересня 2024 р.

Купив: Samsung QE55Q70D, Замовлення №301754

Шукала телевізор Samsung QE55Q70D. В цьому магазині зійшлося усе: ціна, кількість гарних відгуків, гарантія, доставка та наявність. Дуже допоміг мені менеджер Юрій. Вдячна йому за допомогу, консультацію, поради та постійний зв’язок. Магазин рекомендую. І бажаю магазину процвітання та побільше покупців. А нам усім Перемоги!
ViraL рекомендує цей магазин
14 серпня 2024 р.

Купив: Телевізор LG OLED83C3, Замовлення №301881

В цьому магазині я придбала телевізор. Привезли його швидко, як і обіцяли. Все працює чудово. Я задоволена!
shatrovav рекомендує цей магазин
9 серпня 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung QE85Q70C, Замовлення №1

Гарний магазин-рекомендую. Доставили великий телек вчасно та без зайвих проблем.
Євген рекомендує цей магазин
2 липня 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung QE55QN85C, Замовлення №301524

Замовляю вже другий телевізор у цьому магазині. Обидва працюють як треба. Швидка відправка. Можу рекомендувати цей магазин