Купив: Yamaha RX-V596RDS, Замовлення №6210
Купив: HP LaserJetPro M479fdw MFP (W1A80A), Замовлення №6202
Купив: Epson EcoTank L1300, Замовлення №4739
Купив: БФП Canon PIXMA MG2555S (0727C026), Замовлення №88420733
Купив: Інтегральний підсилювач Unison Research Sinfonia Cherry, Замовлення №310921440 (Prom)
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Автокрісло Cybex Pallas G i-Size Plus Lava Grey (523001091), Замовлення №315176479
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Fossibot F3600 Pro, Замовлення №59001235779890
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Кухонна машина Concept Element RM7010, Замовлення №Мені його не надали
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Sage SMO650, Замовлення №309381978
Хотів купити: Squier jaguar olympic white classic vibe 60s