Відгуки про Bazar

П4оlkA рекомендує цей магазин
9 листопада 2024 р.

Купив: Телевізор Sony XR-55X90L, Замовлення №1693

Нещодавно придбала товар у цьому магазині, залишилось позитивне враження.Допомогли знайти те що потрібно , відповіли на всі мої запитання з терпінням.Телевізор високої якості, тому задоволена повністю покупкою.У майбутньому планую купувати ще.
Сергей Попов не рекомендує цей магазин
27 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Телевізор Samsung QE85Q80D

ZavR рекомендує цей магазин
17 жовтня 2024 р.

Купив: Телевізор LG 32LQ6300, Замовлення №1659

Цього разу купляв телевізор на кухню. Визначився з моделлю швидко, відправили на наступний день, кидав повну передплату, щоб дешевше вийшла доставка, знаю цих продавців, купляв фен нещодавно. На пошті перевірив і забрав
Evgeny Opanasenko не рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.

Хотів купити: Телевізор Philips 43PUS8818

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

розміщують на Hotline телевізор із привабливою ціною, нижче риночної на 30%, потенційний покупець замовляє, підтверджує замовлення. А через кілька хвилин йому передзвонюють і починають нести нісенітниці щоб запропонувати вам модель дорожче на 5-20 тисяч в залежності від цінової категорії. Не ведіться на дешеві ціни .
Бо в тому телевізорі не працює Смарт тв в Україні бо він зроблений для інших країн,тому ціна дешева.Почитайте політику боротьби з контрабандою виробників телевізорів
13 листопада 2024 р. Відповісти
Evgeny Opanasenko відповів на коментар ale-ksej
Ваше твердження актуальне лише для Samsung Tizen та LG WebOS, але не для Android TV, про який я писав відгук. На Android регіональних обмежень немає.
15 листопада 2024 р. Відповісти
Konstantyn03 не рекомендує цей магазин
28 вересня 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung QE65S90C, Замовлення №1

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Купив телевізор за 72000, гарантія казали 2 роки, хоча в гарантійному талоні зазначено 1 рік. При користуванні на екрані з'явилась полоска. В магазині сказали що це проблема з матрицею, але оскільки в країні перебої з електроенергію то це не гарантійний випадок, і ремонт за кошти власника. Так що уточнюйте при купівлі товарів умови гарантії, НЕ РЕКОМЕНДУЮ з ними зв'язуватися.
Відповідь представника «Bazar»
Добрий день. Хочемо прояснити ситуацію по вашому випадку. По наданим вами відеоматеріалам підтвердилась наявність полоси на екрані, зауважуємо на тому, що інших дефектів заявлено не було. Ми запропоували вислати тв на діагностику і ремонт. При отриманні на складі перевізника нами виявились потертості на екрані, про які не було зазначено раніше (фото прикріпили нижче). Запропонували вам розібратися з перевізником на предмет появи дефектів. Ремонтувати тв не відмовляємось, чекаємо вирішення вами ситуації з перевізником.
аліна867 рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Телевізор Samsung GQ43Q60T, Замовлення №1590

Задоволена як пристроєм так і роботою магазина.Легко було спілкуватися, замовити і отримати.Користуюсь із задоволенням!
Карповнік Ігор рекомендує цей магазин
11 вересня 2024 р.

Купив: Саундбар lg s60q, Замовлення №1613

Нещодпвно придбав саундбар.Процес пройшов стандартно.Доставку додому зробили в обіцяні строки, хоча кур'єр трохи зарізнився.
Yaroslav Kuzmneko не рекомендує цей магазин
6 вересня 2024 р.

Купив: Фен Dyson Supersonic HD08 Prussian Blue/Rich Copper, Замовлення №1907

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Fialkagirl рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Dyson Supersonic HD08 Prussian Blue/Rich Copper, Фен Dyson Supersonic HD08 Prussian Blue/Rich Copper, Замовлення №1617

Недавно придбала фен, отримавши по пошті через два дні після внесення невеликої передплати. Загалом задоволена покупкою і обслуговуванням в цьому магазині
Александр Записной не рекомендує цей магазин
31 серпня 2024 р.

Хотів купити: Телевізор TCL 43C645

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Требуют предоплату. Не раджу