Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot L10s Pro Ultra Heat (RLL82CE), Замовлення №68526
Купив: Настільна лампа Colorway 4W with built-in battery 1800 mAh USB in/out 5V*1A, white (CW-DL02B-W), Замовлення №66897
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Мультиварка - скороварка Satelit PRO COOKER SPC-600, Замовлення №67311
Купив: Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Black (BHR7874GL), Замовлення №66936
Купив: Мобільний телефон 2E E240 2022 Dual SIM Black , Замовлення №47861
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Газова варильна поверхня Ventolux HG640-EA3 CEST (X), Замовлення №2619
Купив: Мікрохвильовка Grunhelm 20MX701-W, Замовлення №688906
Купив: Пилосос безмішковий Samsung VC05K71G0HC/UK, Занурюваний блендер Braun MultiQuick 9 MQ 9175 XL, Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock Vacuum Cleaner Q7 Max+ White, Замовлення №682700
Хотів купити: Електросамокат Ninebot F2 PRO E (AA.05.12.03.0001)
Хотів купити: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch OLED with Neon Blue and Neon Red Joy-Con (045496453442)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність