Купив: Настінна сушарка для білизни Leifheit Telegant Plus 100 83100, Замовлення №250812006
Купив: Кавоварка гейзерна Bialetti Moka Express 6TZ 0001163, Замовлення №21031002
Купив: Зовнішній акумулятор (Power Bank) Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh Black (P, Замовлення №217621713
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Bipow Digital Display 10000mAh 20W Black (PPDML-L01), Замовлення №220041363
Купив: Зовнішній акумулятор (Power Bank) Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh Black (P, Замовлення №212547100
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh Black, Замовлення №22063207
Купив: Електроковдра Esperanza EHB002 Код: 22081603
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Стерилізатор Chicco 07392.00 Код: 21114576
Купив: Електропростирадло Medisana HU 665 (60217)
Купив: Раскладная сушка для белья.
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати