Купив: Xiaomi POCO F6 12/512GB Titanium, Смартфон Xiaomi POCO F6 12/512GB Titanium, Замовлення №024838
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 4/128GB Navy Blue, Замовлення №24870
Купив: Чохол Original Case для Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ Black , Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 12/512GB Black, Замовлення №23823
Купив: Смартфон Xiaomi Poco X6 8/256GB White, Замовлення №23817
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 4/128GB Midnight Black, Замовлення №23815
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 4/128GB Midnight Black, Замовлення №23808
Купив: Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Blue, Замовлення №23805
Купив: Xiaomi Redmi 13 8/256GB Blue, Смартфон Xiaomi Redmi 13 8/256GB Blue, Замовлення №24607
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi 13C 6/128GB Glacier White, Замовлення №23803
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 12/512GB Midnight Black, Замовлення №23801