Відгуки про Global Climate

Гежа Лилия рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Кондиционер CH-S12 FT9AM2S-SC, Замовлення №2609

Замовляла тут кондиционер. Прибув швидко з усіма чеками та якісно виконує свою функцію! Дякую за такий гарний сервіс!
Zahar 0101 рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Кондиціонер TCL TAD-09CUSD/NAB1, Замовлення №029

Дуже оперативно відпрацював менеджер, швидка відправка. Гарантійний талон та чек доданий до посилки. Дуже дякую!
Steblov Victor рекомендує цей магазин
14 жовтня 2024 р.

Купив: Спліт-система GREE Bora GWH07AAAXA-K3NNA2A, Замовлення №69

Дуже приємні враження від покупки. Нормальні ціни та гарне ставлення до покупців! Одна з небагатьох фірм на яку потрібно звернути увагу. Рекомендую однозначно!
Тропынина Лиза рекомендує цей магазин
10 жовтня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №024

Мені сподобалось все. Оформлення замовлення зручне, швидко відповіли, швидко доставили. Кондиціонер топовий!
Жвалов Егор рекомендує цей магазин
27 вересня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №025

Дуже вдячний магазину за гарний та якісний товар та адекватні ціни. Все сподобалось, працює. Рекомендую магазин іншим.
Светлов Леша рекомендує цей магазин
23 вересня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S12FTXLA2-NG, Замовлення №021

Козуля Даша рекомендує цей магазин
22 вересня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL CH-S07FTXF-NG, Замовлення №022

Процес замовлення пройшов швидко і без проблем. Мені сподобалося. Товар чудовий, справно працює, задоволена дуже.
Игорь Телычко рекомендує цей магазин
21 серпня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S18FTXF2-NG, Замовлення №185

Магазин порадував - продавець надав вичерпні відповіді на всі мої питання і поради яка модель буде найкраща для мене. Дякую і рекомендую!
Юлія Пшенова рекомендує цей магазин
10 липня 2023 р.

Купив: Кондиціонер CH S07 FTXF-N6, Замовлення №2201

Швидка доставка та якісна техніка відносно їхніх цін. Обслуговування на вищому рівні, дякую
Гринцевич Коля рекомендує цей магазин
2 липня 2023 р.

Купив: Кондиционер Smart Air ICE ZCE-12 - OZ1, Замовлення №2031

Качественный кондиционер, много режимов. С покупкой сразу же заказали и монтаж, все сделали в течении часа, хорошо выполнили свою работую. Благодарю