Відгуки про iDrop - техника Apple

Miroslavku рекомендує цей магазин
19 листопада 2024 р.

Купив: Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-Fi 64GB Silver (MK2L3), Замовлення №24086

Купував планшет в даному магазині,залишився задоволений обслуговуванням. Ціни адекватні, сервіс на високому рівні, буду замовляти ще
Kolik рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Стилус Apple Pencil 2nd Generation для iPad Pro 2018 (MU8F2), Замовлення №23511

Все сподобалось, магазином задоволений, вічливі менеджери
Віталій Малий рекомендує цей магазин
29 жовтня 2024 р.

Купив: портативна колонка JBL Flip 6 Grey (JBLFLIP6GREY), Замовлення №22828

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек

Попросили передплату, все решта добре, оригінальний товар, найнижча ціна з списку, все окей
zlatoust рекомендує цей магазин
25 жовтня 2024 р.

Купив: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R5 body (4147C027), Замовлення №20270

Дуже сподобався цей магазин. Замовив камеру Canon R5. Вона була в наявності. Наступного дня приїхав в офіс, перевірив усе і забрал. Дуже зручно і комфортно. Одна з найнижчих цін.
caprom рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Компактний фотоапарат Canon PowerShot G7 X Mark III Silver (3638C013), Замовлення №22492

Шукав на подарунок, фотоапаратом задоволений, швидка доставка, менеджери хороші, я задоволений.
Александр Киенко рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Планшет Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 64GB Blue (MPQ13, MCM84), Замовлення №22464

Дуже сподобався сервіс та швидкість роботи магазину .
Данило Павленко рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: Чохол-клавіатура для планшета Apple Magic Keyboard for iPad Pro 11" 3rd gen. and iPad Air 4th gen. White (MJQJ3), Замовлення №22050

Сервіс сподобався, чудовий аксесуар для роботи, товар в блістері.. Радий покупці, рекомендую!
Olga рекомендує цей магазин
23 вересня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Forerunner 265 Black Bezel and Case w. Black/Powder Gray Silicone Band (010-02810-00/10/50), Замовлення №7W0054545

Замовляла смарт-годинник, в той же день відправили, на наступний отримала. Все гаразд! А ще порадувала ціна! :) Велике дякую! Магазин рекомендую!
Dmitrr рекомендує цей магазин
21 вересня 2024 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів Corsair 96 GB (2x48GB) DDR5 6600 MHz Dominator Titanium RGB (CMP96GX5M2B6600C32), Замовлення №21251

Пам'ять працює, RGB підсвітка також. Ціни адекватні, якість обслуговування на рівні, рекомендую
crabo рекомендує цей магазин
20 вересня 2024 р.

Купив: Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB NITRO+ (11322-01), Замовлення №21246

Це був подарунок самому собі, і я дуже задоволений покупкою! Магазин швидко обробив замовлення і я через пів години вже її забрав. Сервіс на висоті, однозначно рекомендую!