Хотів купити: Авто-конструктор LEGO Technic Audi RS Q e-tron (42160)
Купив: Конструктор LEGO Super Heroes Халкбастер: битва за Ваканду 385 деталей 76247, Замовлення №64801
Купив: Конструктор Porsche 963 LEGO Speed Champions 280 деталей 76916, Замовлення №64458
Купив: Конструктор LEGO Creator Expert Дерево Бонсай 876 деталей 10281, Замовлення №64430
Купив: Конструктор LEGO Architecture Статуя Свободи, 1685 деталей 21042, Замовлення №64586
Купив: Розважальна гра Mattel GDR45, Замовлення №50460
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Іграшкова зброя Nerf Rough Cut Elite (A1691), Замовлення №RT-1083
Купив: Розважальна гра Магеллан Трамвай смерти (MAG119826), Замовлення №48098
Хотів купити: Ялинкова іграшка
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення
Хотів купити: Пупс Simba New Born Baby Drink, Замовлення №18110
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення