Відгуки про CooperandHunter-opt

Alex рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Olmo OSH-07FRH3 , Замовлення №4710

Задоволений покупкою, якість супер, працює все добре. Консультанти багато часу приділили нам щоб обрати, дякую!
Valeriy Antonov рекомендує цей магазин
24 вересня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №4680

Приємно коли знаходиш те що шукав і знайшлося це тільки у цьому магазині. Задоволений кондиціонером, працює дуже добре, все як я хотів, все влаштовує. Консультанти залюбки допомагали із вибором, тож магазин рекомендую!
Алексей рекомендує цей магазин
24 липня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №4460

Обирали із декількох варіантів, консультанти дуже допомагали нам. розповіли про багато різних кондиціонерів, про їх плюси та мінуси, ми довго вагалися але наважились. Привезли як домовлялися, зробили все чистенько) Сам кондиціонер працює дуже тихо та непомітно.. ми навіть не відчуваємо його.. Дуже задоволені що обрали саме його. Дякую магазину та консультантам за витрачений час на нас, бо ми з дружиною ну дуже прискіпливі до таких покупок!
Назар Михайлович рекомендує цей магазин
20 червня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №4358

Дуже задовлені покупкою! Років 10 не обновлювати кондиціонери, як же все змінилось!) Потужний, швидко охолоджує, можна зранку включити на одну температуру і він буде тримати її, ми навіть не помічаємо як він працює - він дуже тихий, багато режимів. Дякую магазину, допомогли обрати нам цю систему, бо в нас маленький малюк і нам важливо було не нашкодити. Це супер вибір для нас! Дякую консултантам та монтажникам! Рекомендую!
Вячеслава рекомендує цей магазин
11 червня 2024 р.

Купив: Спліт-система TKS Elba TKS-10L2B, Замовлення №4315

Радилися з друзями яку систему краще обрати, ми звісно хотіли щось мабуть більш пріоритетне але в першу чергу обирали по фінансам. Консультанти досить багато часу приділили щоб нам все розповісти, що приємно! Всі плюси мінуси і на цю суму допомогли обрати дуже хороший варіант за що величезне дякую! Загалом велика подяка магазину, нам сподобалось із вами спілкуватись та будемо звертатися до вас при необхідності!
Богдан Сергеев рекомендує цей магазин
16 травня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення №004244

Дякую за якісне обслуговування! Довго обирали, консультанти довго роз'яснювали що краще обрати, зупинилися на цьому кондиціонері і не пожалкували. Працює дуже добре, шуму практичноне не чути і взагалі не відчувається що щось працює. Дуже комфортно! Дякую за швидку установку, що взагалі зручно - одразу привезли і встановили. Рекомендую!
Ігор Бондар рекомендує цей магазин
16 березня 2023 р.

Купив: CH-09XN8, Замовлення №329

При виборі кондиціонера були сумніви на якому з варіантів все ж таки зупинитися. Допомога менеджера, який розповів усі плюси та мінуси кілька варіантів мною обраних, реально допомогла. Кондиціонер справляється добре зі своїм завданням, поки що тільки перевірений на обігрів. Ще влаштував за ціною та знижкою на монтаж. Привезли та зразу поставили. За часом доставки та ціною все як обговорювалося. Дякую.
Олександр Зубар рекомендує цей магазин
27 грудня 2022 р.

Купив: CH-S09FTXAL-WP, Замовлення №315

daria_skliarenko рекомендує цей магазин
7 листопада 2022 р.

Купив: CH-S09FTXAL-WP

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Лариса657897 рекомендує цей магазин
12 жовтня 2022 р.