Відгуки про PC-FAMILY

Василиса Мудрая рекомендує цей магазин
1 вересня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T7 1 TB Titan Gray (MU-PC1T0T/WW), Замовлення №13023

Покупала внешний SSD. Очень довольна консультацией молодого человека, возможностью комфортнее и со скоростью осуществить покупку! Товар был качественно упакован. Учли мое пожелание проверить диск: скинули скриншоты тестов. Ответили на все вопросы по гарантии. Заказ делала в пятницу вечером, в субботу со мной связались и отправили товар. Отношение к покупателю располагает к себе! Спасибо за приятную сделку и удовольствие от товара! Развития и процветания Вам!
Відповідь представника «PC-FAMILY»
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найкращий сервіс, і ваші слова є найкращою нагородою для нашої команди. Особливо раді, що змогли врахувати всі ваші побажання та зробити процес покупки комфортним для вас. Бажаємо вам приємного користування новим SSD та будемо раді бачити вас знову в нашому магазині. Розвитку та процвітання вам також!
Микита Гусак рекомендує цей магазин
5 серпня 2024 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 5600 (100-000000927), Замовлення №№12366

Процесор працює добре, продавець погодився протестувати його перед відправкою, за що йому вдячний, прийшов не пошкоджений.
Ivan рекомендує цей магазин
24 липня 2024 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 7500F (100-000000597), Замовлення №12284

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив. Процесор на цему сайті , чудовий сервіс та консультація
g.kolomytsev рекомендує цей магазин
26 травня 2024 р.

Купив: Чоловічий годинник Casio Standard Digital AE-1200WH-1AVEF, Чоловічий годинник Casio Standard Digital AE-1200WH-1AVEF, Замовлення №11874

Замовляв годинник, зі мною вчасно зв'язались, менеджер попередив щодо очікуваного терміну доставки. Доставка безкоштовна, Отримав оригінальний товар.
CR7 рекомендує цей магазин
23 травня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач Samsung T9 2 TB Black (MU-PG2T0B), Замовлення №11570

Все пройшло чудово. Швидко зв‘язались та відправили. Корейська версія SSD, перевірка в CrystalDisk та Samsung Magician показала, що діск новий та оригінальний. Планую придбання Samsung 990 PRO 4 TB або Samsung 990 PRO with Heatsink 4 TB в цьому магазині, тому що: 1) Ціна майже нижче всіх по hotline.ua; 2) Можливість взяти в оплату частинами від Моно або Приват банку на 3 платежі! Буду рекомендувати друзям та знайомим!
Plumelet не рекомендує цей магазин
8 квітня 2024 р.

Хотів купити: Мікрофон петличний для iPhone BOYA BY-V2 Lightning

В этом магазине невозможно купить по безналу.
Alex9500 рекомендує цей магазин
2 квітня 2024 р.

Купив: Карта пам'яті Samsung 512 GB microSDXC UHS-I U3 V30 A2 PRO Plus 2023 (MB-MD512SA), Замовлення №10952

Все як треба
GUYMFF рекомендує цей магазин
17 березня 2024 р.

Купив: Мікрофон студійний/ для ПК Blue Microphones Yeti Blackout (988-000229), Замовлення №10847

Максим Щудло рекомендує цей магазин
19 квітня 2023 р.

Купив: Веб-камера Logitech C922 Pro Stream (960-001089, 960-001088, 960-001087), SSD накопичувач Samsung 980 PRO 1 TB (MZ-V8P1T0BW), Замовлення №qlBb20YswN8

Рекомендую.
Максим Адольфович рекомендує цей магазин
9 березня 2023 р.

Купив: Навушники TWS Anker SoundCore Liberty 3 Pro Midnight Black (A3952G11), Замовлення №8808

Оперативно связались, попался хороший менеджер с которым было приятно поговорить. Отправили оперативно, выбор вариантов оплаты - порадовал, в общем особо не к чему и придраться, могу рекомендовать магазин.