Відгуки про Inksystem.biz

Лена Андреева рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: Принтер Epson EcoTank L8050 (C11CK37403), Замовлення №LP00-001355

Це вже другий принтер ,який замовляю в цьому магазині. Також постійно замовляю фарби по 500 мл ,дуже вигідно виходить. Рекомендую цей магазин та принтери!!
Відповідь представника «Inksystem.biz»
Доброго дня! Дякуємо вам за вiдгук та за те, що обираєте наш магазин. Будемо радi новим зверненням. З повагою, Inksystem!
Миткалик Тетяна рекомендує цей магазин
21 квітня 2025 р.

Купив: Epson 103 Black (C13T00S14A), Замовлення №BIZ-118214

Процес замовлення і доставки пройшов без зауважень. Консультація була змістовною, товар відповідає характеристикам. Дякую.
Качковський А. рекомендує цей магазин
15 квітня 2025 р.

Купив: Canon i-SENSYS MF272dw + Wi-Fi (5621C013), Замовлення №BIZ-118051

Дуже сподобалося, що тут реально допомагають з вибором. Потрібен був принтер для роботи, менеджер порадив лазерний, пояснив про заправку тонером, налаштування і все інше. Відправили швидко, дійшло в ідеальному стані. Дякую за сервіc!
Бондар Олекс рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: INKSYSTEM Світлостійке чорнило Magenta 250 мл (Безконтактні), Замовлення №BIZ-117013

Беру ці чорнила вже вдруге, бо реально круті. Доставка швидка, менеджери не впарюють зайвого, а реально допомагають. Рекомендую!
Чупіліна Вік. рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Водорозчинні чорнила для принтера HP GT52 Yellow (M0H56AE), Замовлення №BIZ-117756

Вперше зробила замовлення. все пройшло чудово. Оперативна обробка, товар у наявності, ціна без змін. Залишилась задоволена
Ільчук Марина рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Купив: БФП Xerox WorkCentre 3025NI (3025V_NI), Замовлення №BIZ-117995

дуже відповідальний і гарний продавець! зв'язався швидко і відправив швидко. товар якісний . дякую
Сергей Сергеев рекомендує цей магазин
11 липня 2024 р.

Купив: Водорозчинне чорнило для принтера INKSYSTEM Чорнило для фотодруку на Epson Expression Home XP-342, Замовлення №BIZ-113165

Супер. Рекомендую магазин.
Ольга Пухова рекомендує цей магазин
8 липня 2024 р.

Купив: БФП Epson L3256 (C11CJ67407, C11CJ67414, C11CJ67519), Замовлення №113344

Дякую менеджеру, яка проконсультувала з приводу вибору принтера.