Відгуки про diptop

Олександр123456789 рекомендує цей магазин
13 листопада 2021 р.

Купив: Обьектив sigma, Замовлення №111290

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Дякую магазину diptop за сервіс і найнижчу ціну (: купував обьектив
Відповідь представника «diptop»
Шановний Олександр, Дякуємо Вам за покупку і позитивну оцінку роботи нашого магазину! Ми дуже цінуємо Вашу довіру і завжди Вам раді!!! З повагою, команда Diptop.com.ua
Дмитро рекомендує цей магазин
30 серпня 2021 р.

Купив: Екшн-камера GoPro HERO9 Black (CHDHX-901-RW)

Доставили кур’єром у той же день ввечері, все клас, дякую!
Відповідь представника «diptop»
Шановний Дмитро! Ми вдячні Вам за покупку і оцінку нашої роботи. Бажаємо приємного користування, будемо раді подальшій співпраці! З повагою, команда Diptop.com.ua
Любов Ревіляк рекомендує цей магазин
29 серпня 2021 р.

Купив: Женская сумка Virginia Conti, Замовлення №81243

В цьому магазині замовляла вперше. Товар оригінальний, якісний, ціна приваблива. Сподабалась швидка доставка, ввічливий кур'єр. Роботою магазину задоволена. Рекомендую!
Відповідь представника «diptop»
Шановна Любов! Дякуємо за покупку і зворотній зв'язок! Цінуємо Вашу довіру і завжди Вам раді. З повагою, команда Diptop.com.ua
Маріанна Капінус рекомендує цей магазин
3 червня 2021 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mini 2 Fly More Combo (CP.MA.00000307.01)

Якісний товар за дуже гарну ціну) Гарна консультація, оперативна доставка. Рекомендую цей магазин????
Відповідь представника «diptop»
Шановна Маріанна! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку нашої роботи. Бажаємо гарного користування! Завжди Вам раді! З повагою, команда Diptop.com.ua
IrynaDP рекомендує цей магазин
12 травня 2021 р.

Купив: бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R6 body (4082C044)

Рекомендую. Товар куплен. Спасибо.
Відповідь представника «diptop»
Шановна IrynaDP, дякуємо за покупку і позитивну оцінку нашої роботи! Ми щиро цінуємо Вашу довіру до нас і будемо раді подальшій співпраці з Вами. З повагою, команда Diptop.com.ua
SaniGolt рекомендує цей магазин
9 квітня 2021 р.

Купив: Ширококутний об\'єктив Sony SEL1224G 12-24mm f/4,0 G FE, Замовлення №2214

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

В компании работают очень приятные люди!) Благодарю за оперативность!)
Відповідь представника «diptop»
Шановний SaniGolt! Дякуємо за покупку в нашому магазині! Ми раді, що Ви залишились задоволені нашим сервісом. Сподіваємось на подальшу співпрацю! З повагою, команда Diptop.com.ua
Ru Gmk рекомендує цей магазин
14 січня 2021 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mini 2 Combo (CP.MA.00000307.01), Замовлення №2157

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

В первую очередь хотелось отметить отличный сервис магазина Diptop. Пошли на встречу и оформили доставку курьером на удобное мне время. И это день в день. Курьер приехал вовремя. Покупкой очень доволен. Теперь осваиваю азы пилотирования.
Відповідь представника «diptop»
Шановний Ru Gmk, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені нашим сервісом і покупкою. Бажаємо гарного користування та сподіваємось на подальшу співпрацю!