Відгуки про Gnext

Melnikbogdan099 рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Номер заказа 3379 iPhone 13 128 starlight, Смартфон Apple iPhone 13 128GB Blue (MLPK3), Замовлення №3379

Все гуд
dgmhhnbs8p рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: 12 pro 256blue, Замовлення №3361

Менеджер швидко відповів, надав роз?яснення та рекомендації. Покупкою та обслуговуванням задоволена. Рекомендую магазин.
Руслан Стріла рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Apple iPhone 13 mini 256GB Midnight (MLK53), Замовлення №32948

Це моя друга покука (11.09.2024) у цьому магазині Першою покупкою був Apple iPhone 12 mini 256 GB Black (MGE93) 03.11.2023 року Що першого, що другого разу усе пройшло чудово так як і домовлялися Отримання товару кожного разу відбувалось у різних місцях за попередньою домовленістю Магазин Gnext рекомендую!
Denkis рекомендує цей магазин
9 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Blue (MLPK3), Замовлення №3253

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Владислав Кузьмин рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Starlight (MLPG3), Замовлення №2790

Покупал пол года назад , пропользовался и очень доволен. Поменял по трейд ин на 15 тый 256 )
Brian Fel рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone X 256GB Silver (MQAG2), Замовлення №3182

Магазин рекомендую, хоч і стара модель, але працює ідеально, придбав 3 тижні тому
Vladyslava_m рекомендує цей магазин
15 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Silver (MGDH3), Замовлення №3172

Було отримано чітку консультацію та допомогу у виборі з боку продавця, швидка доставка, замовленням лишилась задоволена. ?
interpreterknlu рекомендує цей магазин
22 липня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 256GB Pink (MLQ83), Замовлення №3103

Купив телефон на подарунок дружині, відправили на наступний ранок, через день вже був у мене. Дякую!
Евгений Грищенко рекомендує цей магазин
17 липня 2024 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №3087

Покупаю четвертый раз наушники , самая лучшая цена на рынке) и отдельная благодарность курьерам за быструю доставку .
Дмитро Кошелевич не рекомендує цей магазин
4 липня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 12 128GB White (MGJC3/MGHD3), Замовлення №8800

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек