Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Тіміка

Олександр Сцекевич рекомендує цей магазин
6 квітня 2026 р.

Купив: Зарядний пристрій IKEA STENKOL 904.969.54, Замовлення №713

Швидко відправили по хорошій ціні
Руслан рекомендує цей магазин
2 квітня 2026 р.

Купив: Офісне крісло для персоналу IKEA MARKUS Dark Gray (702.611.50), Замовлення №720

гарна якість і швидка доставка!)
Valeriy Antonov рекомендує цей магазин
27 березня 2026 р.

Купив: Письмовий стіл IKEA KALLAX/LINNMON (294.817.01), Замовлення №706

Хороший магазин і гарні меблі
Агапова рекомендує цей магазин
22 березня 2026 р.

Купив: Підлогова шафка IKEA KNOXHULT 100x61h91см (004.861.29), Замовлення №702

все дуже гарно і доставили вчасно і зібрати було не складно то рекомендую дякую велике
Артем рекомендує цей магазин
19 березня 2026 р.

Купив: Стілець IKEA FROSVI (805.343.29), Замовлення №649

Holen рекомендує цей магазин
3 березня 2026 р.

Купив: Сковорода звичайна IKEA SENSUELL 803.245.43, Замовлення №634

Супер якість і отримали так швидко замовлення тож магазин рекомендую!
Настя Бордникова рекомендує цей магазин
1 березня 2026 р.

Купив: Тумба офісна IKEA ALEX темно-сірий (605.888.94), Замовлення №633

Хороша якість але по відправці була затримка.. далі все в нормі вже забрали і змогли самостійно зібрати
EvgU99 рекомендує цей магазин
25 лютого 2026 р.

Купив: Письмовий стіл IKEA LAGKAPTEN/ALEX 120х60 дуб білий/білий (094.169.62), Стелаж IKEA BILLY Стелаж комбінований з надставками, імітація. дуб, 120х28х237 см (894.833.92), Замовлення №627

Все добре, змогли все швидко зібрати без проблем Ціна класс якість також, магазину респект
Майк рекомендує цей магазин
22 лютого 2026 р.

Купив: Стільчик для годування IKEA ANTILOP (795.975.15), Замовлення №624

Самий ідеальний варіант для дитини замість дорогих стільчиків. Магазин приємно проконсультував та відправив стільчик досить швидко, дякую.
Анатолій Анатолійович не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
29 листопада 2025 р.

Хотів купити: Матрац пружинний IKEA VESTEROY 160x200 (404.506.23)

Чомусь не можливо навыть зайти на сайт, хочу вибрати товар. Антивірус кричить що не можливо, а пром рекомндує звернутися до адміна цього сайту, але як цезробити ) Конт.телефон теж ніде не вказано.
Відповідь представника «Тіміка»
Вітаю! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Передав інформацію в технічний відділ, спробуємо дізнатися в чому могла бути причина. Дякуємо за зворотній зв'язок! При необхідності з нами можна зв'язатися по номеру телефону 0974373513
Те ж саме і на Гугл Хром
29 листопада 2025 р. Відповісти