Купив: Перкусійний масажер Beurer MG 180, Замовлення №290652339
Купив: Крапельна кавоварка Melitta Aroma Signature Therm 1007-06 , Замовлення №1007-06
Купив: Sage Bambino PLUS , Замовлення №291872163
Купив: Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-650.0), Замовлення №291221790
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Sage Bambino PLUS SES500BSS, Замовлення №291856646
Купив: Кавомашина автоматична Melitta Caffeo Barista TS Smart black (F85/0-102), Замовлення №303670777
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Dual Easy Fry & Grill Air Fryer EY905D10, Замовлення №297864164
Купив: Навушники TWS Baseus Encok WM01 Black (NGWM01-01), Замовлення №310172053
Купив: Мікрохвильовка Samsung MS23K3513AW, Замовлення №311286203
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505815 , Замовлення №310372986