Купив: Ремінець Silicone Apple Watch 42/44/45/46/49 mm Canary Yellow, Замовлення №066472.
Сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару
Купив: Навушники TWS Hoco EW41 White, Замовлення №20450796423726
Купив: Док-станція для ноутбука Baseus Metal Gleam Series 8-in-1 Multifunctional Type-C HUB (CAHUB-CV0G), Замовлення №202726092023
Купив: Кабель Micro USB Hoco X5 Bamboo MicroUSB 1m Black, Замовлення №1008/330
Купив: Навушники Bluetooth Hoco W30 Fun move BT headphones Black, Навушники з мікрофоном Hoco W30 Black, Замовлення №0504594281703
Купив: Baseus Enock H06 lateral in-ear Wire Earphone Black (NGH06-01), Навушники з мікрофоном Baseus Enock H06 lateral in-ear Wire Earphone Black (NGH06-01), Замовлення №038285
Купив: Кабель Baseus Superior Series Fast Charging Data Cable USB to Type-C 66W 1m Black (CATYS-01), Замовлення №038064
Купив: Тримач для телефону у авто носо
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Наушники Bluetooth Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2/AirDots 2 BHR4272GL Blac
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару