Відгуки про Click.ua

Dhd не рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Хотів купити: Клавиатура Aula Mechanical F3287 White/Grey keycap KRGD blue (6948391240688), Замовлення №293785

Написали приезжайте забирайте завтра с 14:00 по 22:00 Итог: ждали с 15:00 по 18:00 ничего не приехало
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, що виникли. На жаль, у період підвищеного навантаження, складної ситуації на дорогах, погодних умов інколи трапляються затримки, які ми не завжди можемо передбачити. Розуміємо ваше розчарування та щиро перепрошуємо за витрачений час. Зі свого боку робимо все можливе, щоб мінімізувати подібні ситуації та покращити сервіс. З повагою Click.
Alex рекомендує цей магазин
24 грудня 2025 р.

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 5060 8G VENTUS 2X OC (G5060-8V2C, 912-V537-002), Замовлення №12345

Заказывал у них видеокарту через оплату частями в "Monomarket" Отправили товар через день, товар пришел целым и отлично запакован. Гарантийный талон прислали в электронном виде на Viber. Рекомендую данный магазин!
Відповідь представника «Click.ua»
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми цінуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. З повагою Click.
Evgeniy не рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Корпус Lian Li Lancool 217 Black (G99.LAN217X.00) без БЖ, Замовлення №287327

Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Хочемо запевнити, що наш магазин жодним чином не відмовляє у поверненні або обміні товару. Після вашого звернення вам було надано адресу для відправки корпусу через «Нову пошту». Згідно з установленою процедурою, товар після надходження до нас оглядається в порядку черги складом, і після підтвердження дефекту здійснюється обмін або повернення коштів відповідно до чинного законодавства України. Звертаємо увагу, що всі товари відправляються новими, у заводській упаковці, у тому вигляді, в якому вони надходять від постачальника. Ми не розпаковуємо й не перевіряємо товар перед відправкою, оскільки це порушує цілісність упаковки, тому, на жаль, виявити прихований виробничий дефект на цьому етапі неможливо. Саме для таких випадків у нас передбачена процедура обміну та повернення. Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження, і ми розуміємо ваше розчарування. Зі свого боку ми діємо виключно в межах правил і законодавства та завжди готові довести питання до логічного та справедливого вирішення. З повагою Click.
Склалось негативне враження ? По-перше ви не поважаєте себе, по-друге ваших клієнтів. Ви мені відписали щоб я надсилав товар на ваш склад, потім ви 5-7 днів будете розбирати дерево на молекули щоб підтвердити брак лакокрасу)) Це знущання просто. На фото детально видно, що лак надувся, або під нього потрапила влага... Нормальні, поважні магазини обмінють брак на новий товар відразу) Ви писали, що вам на склад товар приходить паллетами і через це перевірка його йде 7 днів, тобто вам настільки багато повернень приходить ? Чи ви новий товар перемішуєте з поверненням, браком і тому подібне ? Ну просто жах, як так можно відноситись до клієнтів. Це ще раз підтверджує те що у вас нічого ніколи нікому купувати не можна, потім місяцями чекати на повернення. Згідно з законодавством ви маєте провести обмін бракованого товару ВІДРАЗУ ! ЦЕ НЕ ТЕХНІКА ЩОБ ЇЇ ДІАГНОСТУВАТИ, ЦЕ КУСОК ДЕРЕВА !
23 грудня 2025 р. Відповісти
Продовження цієї захопливої історії з цим «супермагазином». У підсумку, після багатьох розмов, мені довелося б чекати 7 днів на їхню перевірку шматка дерева, і не факт, що їм вистачило б цих 7 днів, зважаючи на те, що в них якийсь «унікальний» склад, який не розділяє надходження нового товару та брак/повернення. У ці 7 днів не входить урахування поштових пересилок і той факт, що мені потрібно самостійно відвезти величезну коробку до вантажного відділення. Очевидно, магазин настільки клієнтоорієнтований, що їм абсолютно байдуже, де я буду складати свої комплектуючі всі ці дні очікування і як я зможу працювати. На запитання: «Чому магазин не може наступного дня привезти мені кур’єром новий корпус ПК, а я кур’єру віддам бракований?» — мені відповіли: «Подібний спосіб/сервіс не передбачений». При тому, що раніше я купував у цьому магазині і процесор, і відеокарту… Але це ще не найцікавіше ? Я звернувся безпосередньо до Lian Li, описав ситуацію, надіслав серійний номер, фото дефекту, чек про покупку — і знаєте що, шановні співробітники та директори магазину «Клік»? Компанія Lian Li з Китаю просто надіслала мені нову кришку корпусу, і доставка з Китаю була безкоштовною. Ось і вся різниця: «Клік», якому абсолютно байдуже до своїх клієнтів, і компанія, яка дорожить своїм статусом і реально є КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЮ. Висновки, думаю, очевидні. Оминайте цей «Клік» стороною та обирайте інші магазини.
26 січня 2026 р. Відповісти
Сергей рекомендує цей магазин
22 грудня 2025 р.

Купив: Комплектуючі до ПК, Замовлення №№268022

Відповідь представника «Click.ua»
Щиро дякуємо за Ваші приємні слова! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. З повагою Click.
Ирина Лемеш рекомендує цей магазин
19 грудня 2025 р.

Купив: чайник Magio MG1191, Замовлення №283055

Oleksandr Kolisnichenko рекомендує цей магазин
17 грудня 2025 р.

Купив: Диски, Замовлення №283795

Купив диски, приємні ціни, рекомендую
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо, що обрали наш магазин і залишили відгук. З повагою Click.
Настя Махота не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
16 грудня 2025 р.

Хотів купити: Персональний комп`ютер ASGARD (A96X.32.S10.56.5854), Замовлення №277873

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що виникла затримка з відправленням — дійсно, з нашого боку була затримка, і ми це визнаємо. Через складну ситуацію з електропостачанням та безпекою збірка й додаткове тестування ПК зайняли більше часу, ніж планувалося. Замовлення буде передане на відправку сьогодні, а в знак вибачення ми додамо невеликий подарунок. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння. Сподіваємося, що після отримання ПК ваше враження про нас покращиться. З повагою Click.
Так так, сьогодні відправка знову ж таки мала бути спочатку після 18:00, так як нічого не змінилось, подзвонила знов сама о 19, вже сказали «відправка точно буде сьогодні після 21», ті самі слова що і 5 днів підряд, знов інформації крім «відправка сьогодні після 21» немає, дізнатись що з товаром неможливо, відправки так і не було, зате дали нову ТТН на подарунок, вже хоча б замовлений товар відправили, потрібно одразу на сайті вказувати що відправка відбувається протягом двох тижнів, тоді б не було питань, або хоча б попереджати що затримка, а так виходить, поки сам не зателефонуєш не дізнаєшся ну і причину чому так не пояснюють, тільки «відправка сьогодні» а коли це сьогодні настане, невідомо. Зіпсований настрій, кучу нервів, підставили через невірну інформацію
17 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Click.ua» відповів на коментар Настя Махота
Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Ми щиро розуміємо Ваші переживання та роздратування через оновлення статусу відправлення. На жаль, під час повітряних тривог робота відділень та систем «Нової пошти» тимчасово призупиняється, через що статуси відправлень можуть оновлюватися із затримкою. Ми додатково перевірили інформацію: Ваше замовлення було фактично відправлено вчора, як і було обіцяно, однак статус у системі оновився лише сьогодні вранці. Щиро просимо вибачення за незручності та можливе непорозуміння. Також окремою посилкою ми відправили Вам невеликий подарунок як знак нашої поваги та вибачення за затримку. Сподіваємося, що отриманий товар повністю виправдає Ваші очікування, і Ви зможете змінити свою думку про наш магазин. Дякуємо за розуміння та зворотний зв’язок. З повагою Click.
18 грудня 2025 р. Відповісти
Владислав Горий відповів на коментар Анна Боряк
Шановний представнику, чесно кажучи, ваші відповіді мене трохи розсмішили. Без образ, це більше порада від людини, яка вже стикалась із подібними затримками та організаційними проблемами. Я працював оператором ОТК (технічний контроль) на конвеєрній збірці ПК. Поки ми налагодили процес і довели його до стабільних 150–200 зібраних комп’ютерів на годину, пройшло чимало часу. Робота дуже монотонна, але результат вдалося отримати завдяки чіткій організації: кожен виконував свою частину не довше ніж 3–4 хвилини. Навіть якщо уявити, що над збіркою працювали лише 1–2 людини, основним вузьким місцем завжди залишався тестовий стенд. Він, по-перше, дорогий, по-друге, досить крихкий. Але навіть так швидкість була високою: близько 18 ПК проходили тестування за ~10 хвилин. Нам ці стенди надала компанія AMD, оскільки ми одночасно були і виробництвом, і магазином, і сервісом. Тож я думаю, вам варто розподілити обов’язки так, щоб процес працював як своєрідний конвеєр і коли кожен чітко виконує свою ділянку роботи, а загальний результат рухається швидше й без затримок.
27 січня 2026 р. Відповісти
Andriy Franko не рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням RoboRock Q10 VF White (Q10VF02-00), Замовлення №271175

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Замовив 29 листопада отримав товар через 7 днів. Менеджер мені одразу після оплати передзвонила і сказала, що товар на супер далекому складі і заявлені 3 дні доставки на сайті не відповідають дійсності. Не рекомендую цей магазин.
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за ваш відгук та перепрошуємо за незручності. Дійсно, у даному випадку з нашого боку виникла затримка з відправленням товару з віддаленого складу. Вона була спричинена форс-мажорними обставинами — обстрілами та тимчасовими відключеннями електропостачання, що вплинуло на логістику та швидкість обробки замовлень. Нам щиро шкода, що терміни відправки виявились довшими ніж заявлені на сайті. Ми приносимо свої вибачення та вже працюємо над тим, щоб подібні ситуації не повторювались у майбутньому. Дякуємо за зворотний зв’язок. З повагою Click.
Олександр 26 рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Motorola Edge 50 Fusion 8/256GB Forest Blue (PB3T0059), Замовлення №276352

Чудовий магазин! Телефон був за найнижчою ціною,швидко відправили! Є можливість оплати частинами
Відповідь представника «Click.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви поділилися своїми враженнями про покупку. З повагою Click.
LomasterUA рекомендує цей магазин
15 грудня 2025 р.

Купив: Жорсткий диск WD My Passport 5 TB Black (WDBPKJ0050BBK-WESN), Замовлення №280425

Відправили швидко, однак на жаль диск прийшов з якимось пошкодженням на корпусі, а оскільки диски це дуже вразлива техніка то страшно одразу стало. Тому враження ??? Також дуже важка комунікація з підтримкою, якщо потрібно внести корективи в замовлення або скасувати одне для замовлення іншого. Т