Відгуки про PhonePlanet

gveniar рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №1

Зробив замовлення через вайбер,через 5 хв відповіли,ціна наявність відповідали сайту.зробив передоплату сам,магазин не просив,на наступний день отримав телефон.упаковка нова.не відкривали.Дякую за гарну роботу!
Олександр рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi POCO F6 Pro 12/512GB White, Замовлення №313741072

Все пройшло добре Відправили так як домовлялися Товар новий запакований Даний магазин Ре Ко Мен Дую!
Vikvita рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A15 4/128GB Black (SM-A155FZKD), Замовлення №313168131

Рекомендую магазин! Від оформлення замовлення до отримання в поштоматі минула доба) супер швидко!
Sergey Kolesha рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy A55 5G SM-A556E 12/256GB Awesome Navy, Замовлення № 310554409

Євгеній Крупильницький рекомендує цей магазин
27 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Violet (SM-S928BZVG), Замовлення №втрачений

Відправили телефон наложним платіжем пісдя не виликого попереднього платіжа, все чудово але уточнуйте стан коробки (чи вскрита) перед відправкою. Рекомендую даний магазин! Зв'язались швидко після створення заявки, відправили на наступний день.
Макс Сухина рекомендує цей магазин
25 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон Xiaomi POCO F6 8/256GB Black, Замовлення №20450984852726

Відправили через 4 години після замовлення.
Andrey рекомендує цей магазин
30 липня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray (SM-S928BZTG), Замовлення №301143580

Благодарю магазин за быструю работу! Телефон был отправлен на следующий день после того, как была произведена предоплата. Заводская упаковка была не раскрыта (пломбы на коробке не сорваны), как и оговаривалось ранее с магазином. Благодарю вас ещё раз и желаю всего наилучшего!
Відповідь представника «PhonePlanet»
Дякуємо за теплий відгук) Будемо раді бачити знову
Олег 22 рекомендує цей магазин
21 червня 2024 р.

Купив: Xiaomi Redmi Pad SE 6/128GB Graphite Gray Повна назва товару *, Планшет Xiaomi Redmi Pad SE 6/128GB Graphite Gray, Замовлення №296053734

Товар новий приіхав у непорушеній заводський упаковці. Все працює як потрібно. Рекомендую цей магазин
Відповідь представника «PhonePlanet»
Дякуємо за позитивний розгорнутий відгук) нехай працює довго
Maryana Holovchak рекомендує цей магазин
14 травня 2024 р.

Купив: Motorola Moto G84 12/256GB Marshmallow Blue (PAYM0023), Смартфон Motorola Moto G84 12/256GB Marshmallow Blue (PAYM0023), Замовлення №290287042

Все якісно і оперативно. Я задоволена покупкою та обслуговуванням. Однозначно рекомендую.
Дякуємо за довіру і позитивний відгук) Чекаємо вас за новими покупками
Silent Bob рекомендує цей магазин
9 травня 2024 р.

Купив: Планшет Lenovo Xiaoxin Pad 2022 6/128GB Wi-Fi Grey (ZAAM0062), Замовлення №285932784

В цілому все пройшло норм, не поклали гарантійку, вислали копію на електронну пошту.
Дякуємо за довіру і позитивний відгук) Чекаємо вас за новими покупками