Відгуки про TOP Gadgets

Andrew 76 рекомендує цей магазин
15 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон HTC U23 Pro 5G 12/256GB Coffee Black, Замовлення №33661/0

Швидко відправили. Ціна гарна. Якісний товар.
Vyacheslav Maslov рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: Кермо Logitech G923 PS5/PS4/PC, Замовлення №33625

Женя Смілянець рекомендує цей магазин
10 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Black (981-000864), Замовлення №33600

ironkot рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Дитячий синтезатор YAMAHA PSS E30, Замовлення №33537/19216

Гарний магазин,ввічливий менеджер,товар відправили майже одразу після замовлення. Онучка дуже задоволена синтезатором. Раджу магазин.10 із 10.
Anatoly Shkinev рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm, Замовлення №33509

Андрій Владика рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Robot White (QAS-00002, QAS-00001, QAS-00009), Замовлення №19212

Чудовий магазин, швидке відправлення, наявність товарів, відповідність ціни. Рекомендую!
Юра Рижак рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Купив: Навушники без мікрофону Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohm, Замовлення №№ 33376/19138

Замовив в цьому магазині навушники на які дився вже майже 2 роки. Замовляв в суботу в 14:30 (магазин працює до 15). Передзвонили, і сказали що сьогодні вишлють, такого я не очікував) Напевно зняли собі місце десь на складі нової пошти) Навушники круті, ще прогріваю думаю будуть ще крутіші) Магазин рекомендую.
Никита Федяев рекомендує цей магазин
15 жовтня 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud III Wireless Black (77Z45AA), Замовлення №33303

Все топ
Alex Air рекомендує цей магазин
6 жовтня 2024 р.

Купив: Веб-камера Elgato Facecam MK.2, Замовлення №19091

Вже мабуть третє моє замовлення в даному магазині - і вкотре все чітко, швидко і по хорошій ціні. Упаковано все як слід. Рекомендую до співпраці
Наталія Тихонова рекомендує цей магазин
6 жовтня 2024 р.