Хотів купити: Додаткова батарея для зарядної станції BLUETTI B300S Expansion Battery
Купив: Ноутбук ASUS Vivobook 15 M1502YA Cool Silver (M1502YA-BQ161, 90NB0X22-M00AH0), Замовлення №366
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Pink (MLPH3)
Хотів купити: Ноутбук Dell Vostro 3520 (N5315PVNB3520UA_W11P), Ноутбук Dell Vostro 3520 Carbon Black (N5315PVNB3520UA_W11P)
Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №81
Купив: Ноутбук Dell Vostro 3510 Carbon Black (N8010VN3510GE_UBU), Замовлення №28
Купив: Зарядна станція BLUETTI EB3A Portable Power Station (PB930784), Замовлення №18
Хотів купити: Ця ціна не відповідає дійсності
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Lenovo Tab11
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Гарнітура Jabra EVOLVE 2 40 MS Stereo (24089-999-999), Замовлення №47