Купив: Tanix W2 4/32, Замовлення №30959
Купив: Мультимедійний смарт проектор Magcubik HY350 2/32 ГБ Android 11, Замовлення №30885
Купив: Стаціонарний медіаплеєр Tanix W2 4/32GB, Замовлення №64244-30765
Купив: Стаціонарний медіаплеєр Ugoos X4Q Pro 4/32GB, Замовлення №63689
Купив: Ігрова приставка геймстик консоль Powkiddy Boyhom Y6 3D Linux Game Stick 128GB S905X2 + 11000 відеоі, Замовлення №62119
Купив: Ugoos Tox3 4/32, X96 X10 8/64 Гб Smart TV Box Android, Стаціонарний медіаплеєр Tanix W2 2/16GB, Замовлення №№20451011957409
Купив: ТВ Приставка X96Q 2/16 ГБ, Замовлення №29726
Купив: Смарт ТВ приставка Ugoos AM8 PRO 8/64 Гб Smart TV Box Android, Стаціонарний медіаплеєр Ugoos X4Q Pro 4/32GB, Замовлення №#26342 від 19.02.2024.
Купив: Геймпад GameSir G4 Pro Gamepad, Замовлення №28285
Купив: Смарт ТВ приставка Tanix W2 2/16 Гб Smart TV Box Android 11, Замовлення №27568