Відгуки про 33/2

RK рекомендує цей магазин
26 листопада 2025 р.

Купив: Обігрівач Grunhelm FH-06, Замовлення №15438

Нормальний магазин з широким асортиментом товарів та помірними цінами. Придбали товар - все без проблем.
Татьяна Возна не рекомендує цей магазин
26 листопада 2025 р.

Хотів купити: Сушильна машина Bosch WQB245B0UA, Замовлення №Не відповідають на дзвінк

Відповідь представника «33/2»
Доброго вечора, підкажіть будь ласка номер замовлення за яким вам не перетелефонували!
Vlad не рекомендує цей магазин
3 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Соковитискач Grunhelm GJR1016, Замовлення №14048

Товару немає в наявності, не витрачайте свій час
Игорь Черненко рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Морозильна камера Grunhelm GHUF-85, Замовлення №12592

Гарна ціна, доставка безкоштовна. Все пройшло без проблем.
Alexey_pro не рекомендує цей магазин
29 листопада 2021 р.

Купив: Moulinex CE5A0F32, Замовлення №3004

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Заказал в этом магазине скороварку, цена была привлекательная, товар в наличии, 2 года гарантии. Рискнул на свою голову заказать товар в магазине без отзывов. Спустя три дня тишины пришла смска что товара у них нет в наличии, бред какой-то. Сложилось впечатление, что товара изначально не было, а была неуклюжая попытка заманить покупателей низкими ценами. Не рекомендую магазин, только потеря времени.
Відповідь представника «33/2»
Добрый день, приносим свои извинения в сложившейся ситуации, действительно в период Черной Пятницы наблюдался повышенный спрос, заказы обрабатываются по очередности и действительно заказанный Вами товар был заказан другими покупателями раньше Вас! Приносим свои извинения и дарим Вам сертификат (отправим смс сообщением), для покупок в нашем магазине! Будем рады дальнейшему сотрудничеству!
toltom не рекомендує цей магазин
27 листопада 2021 р.

Купив: Телевізор Akai UA32HD19FHDS, Замовлення №3006

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Відповідь представника «33/2»
Добрий день, дуже прикро що Ви зіткнулися з проблемою при оформлені заказу, так дійсно в період Чорної П?ятниці був дуже великій попит на товар, тому спочатку відправлялись замовлення у яких було вказано ПІБ та адреса доставки! У замовлені 3006 не було взагалі вказано ПІБ, тому Ваше замовлення було відкладене та оброблене пізніше! Менеджер зв?язувався з Вами по номеру який було вказано в замовленні, але відповіді не було, тому замовлення 3006 було скасовано!