Відгуки про Акваклимат

Виталий Зацаринский рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №2566

Купив кондиціонер у кредит з установленням — дуже задоволений! Все оформили швидко та зручно, умови зрозумілі, без прихованих платежів. Установка пройшла на відмінно — майстри приїхали вчасно, працювали акуратно, все пояснили та прибрали після себе. Кондиціонер працює тихо, охолоджує швидко. Загалом, сервіс на висоті — рекомендую!
Ольга Чабанова рекомендує цей магазин
25 березня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S07FTXF2-NG, Замовлення №2549

У неділю замовила кондиціонер, у понеділок уже привезли, заповнили гарантію, видали чек. Дякую магазину за оперативність, буду рекомендувати друзям!
thygv8rwwd не рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Хотів купити: Зволожувач повітря Ballu UHB-450 T

Сайт просить оплатити товар, а його нема в наявності. Не рекомендую.
Відповідь представника «Акваклимат»
Добрий день! Нам дуже шкода, що у Вас залишилися негативні емоції від відвідування магазину. Магазин не вимагає на дану позицію оплати, це могло статися тільки якщо при оформленні замовлення Ви вибрали "оплатити онлайн". Ми приносимо свої вибачення, на жаль цей товар знаходиться на складі браку. В якості вибачення, надаємо Вам знижку на аналогічний товар який є в наявності.