Купив: Геймпад Sony PlayStation 5 Dualsense Starlight Blue, Замовлення №3935
Купив: EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №3669
Купив: Настільний вентилятор HOCO F14 multifunctional powerful desktop fan White, Замовлення №3364
Купив: Sony PlayStation 5 Slim 1TB+DualSense Controller, Замовлення №2689
Купив: Геймпад Sony DualSense Nova Pink (9728795), Замовлення №eee43
Купив: Стаціонарна ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1TB (889842640816), Замовлення №1360
Купив: Геймпад Sony DualSense Midnight Black (9827696), Замовлення №2002
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.M, Замовлення №1944