Купив: Клавіатура Hator Rockfall EVO Optical Kailh та Килимок для мишки Razer Gigantus V2 Medium, Замовлення №4776
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Наушники Vinga Gaming LED Black, Замовлення №4533
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Купив: Блок живлення FSP HEXA 85+ Pro 650W (HA2-650), Замовлення №4548
Хотів купити: APC Back-UPS 850VA (BE850G2-RS)
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Купив: SteelSeries Arctis Nova 7, Замовлення №4273

Купив: Крісло ігрове Hator Arc S Phantom Black (HTC-1004), Замовлення №4226
Купив: Клавіатура Gembird KB-UML3-01-UA Black (KB-UML3-01-UA)
Хотів купити: Dell Optiplex 5490 (N207O5490AIO)

Купив: Модуль пам\'яті для комп\'ютера DDR4 16GB (2x8GB) 3200 MHz Fury Beast Black HyperX (KF432C16BBK2/16), Замовлення №3059
Купив: Принтер Xerox Phaser 3020, Замовлення №3033