Відгуки про Wondertech

монах Руфин рекомендує цей магазин

Купив: Домашній проектор Wanbo DaVinci 1 Pro, Замовлення №52871

Aleksandra M рекомендує цей магазин

Купив: Мультимедійний проектор Wanbo T6 Max, Замовлення №52832

Все дуже чітко, передзвонили моментально, відправили в той самий день. Товаром задоволені
2p7rnxg6pz рекомендує цей магазин

Купив: Пульт керування RadioMaster TX12 MKII ELRS M2, Замовлення №52913

Придбав пульт управління в цьому магазині. Все працює штатно. Жодних зауважень.
Evgeniy Nazemchuk рекомендує цей магазин
28 січня 2025 р.

Купив: Перетворювач (інвертор) DC-AC Wondertech 7612S 12В/24В MAX 20А, Замовлення №52423

Приїхав вчасно, якість відмінна, рекомендую!!!
Андрієць Богдан рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Пульт керування RadioMaster TX12 Mark II ELRS, Замовлення №73882874

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Чудовий магазин. Швидко оформили замовлення та відправили. Пульт приїхав повністю запакований, всн працює супер. Добре що менеджер перетелефонував і попередив, що потрібно купити акумулятори у пульт, бо я забув.
Ivan411 рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: DP4400 VHF AES-256 Li-Ion 2450 мАг !!!3ШТ!!! + АКБ 3400 мАг type-c !!!6ШТ!!!, Замовлення №48300

Чудовий магазин. Менеджер з продажу проконсультував і допоміг вибрати найкращий сетап. Зробив повну передоплату за товар через plata by mono. Відправка була здійснена дуже швидко. Магазин точно може рекомендувати і точно повернусь за іншими покупками
Інженер Технагляду рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Пульт керування RadioMaster TX12 MKII для FPV дронів TX12-MKII-ELRS M.2 (HP0157.0032-M2), Замовлення №47511

Купляв для хлопців пульти керування RadioMaster TX12 MKII для FPV дронів TX12-MKII-ELRS M.2 (HP0157.0032-M2). Рекомендую магазин Wondertech для здійснення покупок!
Алексей С рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.

Купив: Автономний пусковий пристрій (бустер) Wondertech WTST001, Автономний пусковий пристрій (бустер) Wondertech WTST001, Замовлення №51101

Покупал бустер для машины. Бустер покупал в субботу. Утром выбрал, позвонил и поехал забрал.
mamaplatona2016 рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Купив: N?50151 Потужний повербанк 50000мAг 22,5W Remax RPP-321, Замовлення №20451053422695

Спасибо за отличный павербанк Менеджера связались сразу после оформления заказа и к вечеру выслали товар ) заряд держит очень долго , есть 2 разьема , что очень удобно , фонарик . Шикарная цена за такое качество
fexerw рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Мультимедійний проектор Wanbo Mozart 1, Замовлення №49682

Проектор виявився дуже якісним. Дякую продавцю за допомогу у виборі і за всі класні поради. Ввічливо, швидко, грамотно... 10 з 10.