Відгуки про Flick І Все для геймерів

Павло Равло рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Купив: G.Skill DDR4 16GB (2x8GB) 3000 MHz TridentZ RGB Black, Замовлення №F0230232

Дивно що замовляючи на Brain.ua при проблемі з оплатою мені запропонували оформити замовлення заново, але товару вже не було на сайті, замовив тут, у flick, але смска прийшла від Brain. Дивно, але ок.
Eshatka рекомендує цей магазин
8 листопада 2024 р.

Купив: Choetech BS006-EU-BK 1997Wh/2000W, Замовлення №#F0230173

Andrew Shtern рекомендує цей магазин
28 жовтня 2024 р.

Купив: ASUS ROG Strix Impact III Wireless/Bluetooth Black, Замовлення №F0227349

Микола Бутов рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: Kingston FURY 32 GB (2x16GB) SO-DIMM DDR5 4800 MHz Impact (KF548S38IBK2-32), Замовлення №F0223619

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Ельвіра Юріївна рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Зарядна станція Oukitel P2001 Plus, Замовлення №#F0222607

Швидко зв'язалися, товар був у наявності, оформлення замовлення пройшло швидко. Станція приїхала дуже добре запакована у дві коробки зі стрічкою "крихке".
chorniu1985 рекомендує цей магазин
5 вересня 2024 р.

Купив: Cougar Armor One X, Замовлення №#F0217471

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Замовив у понеділок ввечері. Отримав новою почтою ,адресной безкоштовной доставкой в четвер о 14-25. Кріслом та сервісом задоволений.Рекомендую.
999x “XOLASLOW” рекомендує цей магазин
3 серпня 2024 р.

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера Cougar Armor Elite Black, Замовлення №F0211411

Швидка доставка, оплата онлайн, швидка відповідь в телеграмі
Simple Name рекомендує цей магазин
31 липня 2024 р.

Купив: Електроскутер YADEA E8S 2000Вт, сірий, Електроскутер YADEA E8S Gray, Замовлення №F0211109

Купував електроскутер YADEA E8S. Ціна відповідає вказаній на сайті (була найнижча серед конурентів). Скутер відправили оперативно. Приємний бонус це безкоштовна доставка, а на скутер вона не мальнька.
Ivan рекомендує цей магазин
29 липня 2024 р.

Купив: Геймерський ігровий стіл Cougar E-Star 140, Замовлення №#F0210421

Цена соответствует, все было в наличии, отправили в этот же день, доставку оплатили. магазином доволен.
Vlad Kharin рекомендує цей магазин
15 липня 2024 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI PowerOak EB70 Portable Power Station 1000W 716Wh (PB930692), Замовлення №#F0203193

Заказал станцию, связался с менеджером. Меня отлично проконсультировали, помогли с вопросами которые возникли во время эксплуатации. Станция просто супер, топ за свои деньги - держит 2 компьютера (для работы, не для игр) 4 часа запросто. Суммарно 2 компьютера вытягивают до 140Вт. Станция заряжается очень быстро, поначалу был запах горячего пластика, потом исчез. Это свидетельствует о том, что станция точно новая)