Відгуки про Full Garage

evgen evgen рекомендує цей магазин
27 квітня 2025 р.

Купив: Акумулятор Zipper ZI-BTR40V2AH-AKKU, Замовлення №16011

Придбав акумулятор для інсрументу Zipper. Представник магазину зателефонував майже одразу. Ціна була актуальною. Я вирішив сплатити повну суму 4000+ грн. Після чого протягом буквально декількох хвилин отримав повідомлення з номером посилки. І вже наступного дня ввечері забрав посилку в поштоматі. Я просто в захваті від оперативності цих людей. Дуже задоволений співпрацею.
Євген Стойко рекомендує цей магазин
8 квітня 2023 р.

Купив: Пила ланцюгова акумуляторна Craft-tec EKS-12С, Замовлення №4958

Дуже дякую, мені зателефонували та проконсультували за цю пилу, та відправили у вказаний термін, все прийшло в цілості вдячний
Виктор не рекомендує цей магазин
15 грудня 2022 р.

Купив: Grand БП-3700 PRO, Замовлення №Немає

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Магазин не представляє ні фіскального чека, ні гарантійного талону. На мої неодноразові звернення відправити гарантійку, мене "годували" обіцянками!
Артем Шаповал не рекомендує цей магазин
21 вересня 2022 р.

Купив: Пила цепная электрическая Craft-tec EKS-405В, Замовлення №25011

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Я позвонил по телефону указанному на сайте fullgarage.pro и мне менеджер сразу дал всю информацию и без лишних вопросов оформил заказ! Позже общались в Телеграм и уточнили информацию о товаре. Отправили товар быстро и без предоплаты! Получил без чека, без накладной, и гарантийного талона! То есть вы даже не сможете подтвердить где вы купили товар! Какая может быть гарантия? Самый ужасный продавец из ВСЕХ! НЕ рекомендую!