Відгуки про 888888888.com.ua

yana.petlia рекомендує цей магазин
11 жовтня 2024 р.

Купив: Konner&Sohnen KS 2000iG S, Замовлення №673184

Придбали не так давно з чоловіком генератор для побутових потреб в будинку. Ціна/якість норм, не сильно шумний і не дуже габаритний. Відправка була в заявалені строки, чекати не довелося
tok24ua не рекомендує цей магазин
1 жовтня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор Konner&Sohnen KS 8100iE ATSR, Замовлення №24755

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, повернення товару, фіскальний чек

Отказались возращать товар на протяжении 14 дней. Сказали что нужно провести экспертизу товара на эксплотацию и это будет стоить 8000 грн и 2500 грн за доставку эксперту. После просьбы предоставить копию чека, удалили свои сообщения из перепики. Да кстати, причина возрата товара -- то что доставили замену товару с другим функционалом, который не подошел, что выяснилось в ходе установки.
Представник магазину «888888888.com.ua»
Доброго дня! Для початку пояснимо , що товар Генератор для заміни чи повернення завжди потрібно иперевіряти на повну комплектацію, бо предмет ввімкнути неможливо( коли в нього заливають мастило і бензин він стає бу).
3 жовтня 2024 р. Відповісти
Евгений «Saydat» Савкин рекомендує цей магазин
30 вересня 2024 р.

Купив: Konner&Sohnen KS 2000iG S, Замовлення №409247

Наконец-то купил генератор к зиме, пока всем доволен. В магазине обслужили быстро и качественно, так же и доставили. Всем рекомендую
Romik77777 рекомендує цей магазин
22 вересня 2024 р.

Купив: Інверторний комбінований генератор (газ-бензин) Konner&Sohnen KS 2000iG S, Замовлення №328-7

Максимально швидко виконана була доставка протягом 2х годин! Ціна була найкраща!
Emila рекомендує цей магазин
22 вересня 2024 р.

Купив: Інверторний бензиновий генератор Konner&Sohnen KS 2000i S, Інверторний комбінований генератор (газ-бензин) Konner&Sohnen KS 2000iG S, Замовлення №228

Це найкращий магазин який тільки можна знайти. Рекомендую всім! Дуже порядні люди
Олег Дудля не рекомендує цей магазин
6 липня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний генератор KS 4100iE

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Замовив 1.07.24 сказали що є в наявності телефоную 6.07 нема їде з німечини , коли не знають ціна невідомо ...бред ...не рекомендую ...на сьогодні на сайті вказано що товар є на складі ...
Дмитро не рекомендує цей магазин
3 липня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Konner&Sohnen KS 4100iE

Alexandr_XRP не рекомендує цей магазин
2 липня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний газобензиновий генератор KS 5500iEG S

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Замовляв генератор (Інверторний газобензиновий генератор KS 5500iEG S) 1.07.2024 подзвонив менеджер, сказав що 02.07.2024 буде доставка. Дзвоню менеджеру 02.07 питаю коли буде кур?єр, у відповідь отримав що такого товару на сьогодні взагалі не має в доставці. Через 15 хвилин, написали в вайбер, що ціна змінилась на 2800 грн і готові сьогодні відгрузити. Не рекомендую ні при яких умовах цей магазин.
Borys Patsiuk не рекомендує цей магазин
5 червня 2024 р.

Хотів купити: Інверторний бензиновий генератор Konner&Sohnen KS 4000iE S ATS

Два рази замовляв у даного продавця, ціну підійма на дзвінок не завжди відповідає. Не рекомендую, не відповідальний. Так і не зміг купити.
Yulia Kozharskaya не рекомендує цей магазин
5 червня 2024 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA (1260Wh 1800W)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару

Зробила замовлення. Ніхто навіть не передзвонив. На другий день підняти ціну на цей товар на 7000 грн.