Купив: сухий корм Pro Plan Adult Small & Mini Sensitive Digestion с ягненком 7 кг (7613036611329), Замовлення №10548
Купив: Сухий корм Royal Canin Medium Puppy 15 кг, Замовлення №3853
Купив: сухий корм Royal Canin Sterilised 37 4 кг (2537040), Замовлення №---
Купив: сухий корм Royal Canin Giant Junior 15 кг (3031150), Замовлення №2729
Купив: Сухий корм для котів породи мейн-кун від 15 місяців Royal Canin Maine Coon Adult 10кг
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Royal Canin URINARY S/O CAT, Замовлення №1673
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Сухой корм для кошек Purina Cat Chow Sterilised с индейкой Вес: 1.5 кг, Замовлення №538