Купив: Смарт-годинник Garmin quatix 6X Solar Titanium with Titanium Band (010-02157-30/31), Замовлення №30142
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Колонки для домашнього кінотеатру Jamo S 809 HCS Black, Замовлення №30089
Купив: Навушники TWS JBL Tune 220 TWS White (JBLT220TWSWHT), Замовлення №30051
Купив: Sumsung Galaxy tab s7, Замовлення №P-30038
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон Google Pixel 4a 5G 6/128GB Just Black, Замовлення №30027
Купив: AV-Ресивер Denon AVR-X1600H, Замовлення №P-30003
Купив: Міні-дрон RYZE Tello (CP.PT.00000210.01)
Купив: Panasonic Lumix DC-FZ82, Замовлення №32245436
Купив: Фото вспышка
Сподобалося: наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару
Купив: Nikon Z 24-70mm f/2,8 S G IF ED Z